Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καταγγελία για ύποπτο αυτοκίνητο που ενόχλησε μαθητή γυμνασίου διερευνά η Αστυνομία

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
11 Ιανουαρίου 2024 / 10:12
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Το παιδί αντέδρασε ευτυχώς όπως έπρεπε και έτρεξε

ΚΕΡΚΥΡΑ. Καταγγελία για αυτοκίνητο που σταμάτησε μαθητή του 7ου Γυμνασίου Κέρκυρας και άγνωστα άτομα  του ζήτησαν να μπει μέσα στο όχημα διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε τηλεφωνικά στις Αρχές το απόγευμα της Τρίτης  αμέσως μετά το συμβάν.

Σχετική μάλιστα ανακοίνωση- ενημέρωση έχει αναρτήσει ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου στη σελίδα του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Όπως αναφέρει : «Σήμερα (σσ 09/01)στις 6.30 το απόγευμα στη Θεοδώρου Δεσύλλα, στη Γαρίτσα, μαύρο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα σταμάτησε μαθητή μας, της Α’ γυμνασίου και του είπαν να μπει μέσα στο αυτοκίνητο. Το παιδί αντέδρασε ευτυχώς όπως έπρεπε και έτρεξε. Έχει γίνει καταγγελία και καταγραφή του γεγονότος στην αστυνομία. Παρακαλώ ενημερώστε τα παιδιά σας».

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τη διερεύνηση του περιστατικού συνεχίζονται.

ΦΩΤΟ@FB/ 7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.