Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τον Τομέα Τουρισμού αναλαμβάνει ο Περιφερειάρχης - Πολιτισμού ο Χρ. Άνθης

Γιάννης Τρεπεκλής
10 Ιανουαρίου 2024 / 10:35
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

«Πρώτιστο καθήκον και υποχρέωσή μας να ανταποκριθούμε στην ισχυρή εντολή που λάβαμε από τους συμπολίτες μας και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους»

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Επικεντρωνόμαστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε με γρήγορους ρυθμούς, στην υλοποίηση του σχεδίου μας» ανακοίνωσε ο νέος Περιφερειάρχης Γιάννης Τρεπεκλής, με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των Χωρικών και Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών:

«Με την ανακοίνωση των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών και των Εντεταλμένων Συμβούλων ολοκληρώθηκε το σχήμα της διοικητικής μηχανής της Περιφέρειάς μας και πλέον, επικεντρωνόμαστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε με γρήγορους ρυθμούς, στην υλοποίηση του σχεδίου μας και των δεσμεύσεων μας προς τους συμπολίτες μας στα Ιόνια νησιά. Τον δε τομέα του Πολιτισμού θα τον αναλάβει ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χρήστος Άνθης ενώ τον τομέα του Τουρισμού τον διατηρώ ο ίδιος.

Προσωπικά τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου έχουμε πρώτιστο καθήκον και υποχρέωση να ανταποκριθούμε στην ισχυρή εντολή που λάβαμε από τους συμπολίτες μας και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους, για μια ισχυρή και σύγχρονη Περιφέρεια με ανθρώπινο πρόσωπο».

Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο των νέων Αντιπεριφερειαρχών και των Εντεταλμένων Συμβούλων».

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.