Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ετήσια γιορτή του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας για την εορτή του Αγίου

ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ
11 Δεκεμβρίου 2023 / 14:50

Προσφέρθηκαν παραδοσιακοί λουκουμάδες, ενώ στη γιορτή παρέστη και το ανδρικό τμήμα της «Χορωδίας Κερκύρας»

ΚΕΡΚΥΡΑ. (ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ) Πραγματοποιήθηκε το νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12) η ετήσια εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλογου Κερκυρας για την εορτή του πολιούχου του τόπου μας Αγίου Σπυρίδωνα, στην αίθουσα τελετών του ΔΣΚ.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια μακρά παράδοση του Δικηγορικού μας Συλλογου, όπου παρίστανται δικηγόροι, δικαστές, εισαγγελείς και δικαστικοί γραμματείς. 

Προσφέρθηκαν παραδοσιακοί λουκουμάδες και ποτά, ενώ στη γιορτή παρέστη και το ανδρικό τμήμα της «Χορωδίας Κερκύρας», υπό την διεύθυνση της μαέστρου κ. Δήμητρας Καλογεροπούλου, που παρουσίασε μια 20λεπτη συναυλία με μελωδίες και κάλαντα της εορταστικής περιόδου του Αγίου & των Χριστουγέννων.

 

 

Η παρουσία των συναδέλφων Δικηγόρων και των προσκεκλημένων υπήρξε πολυπληθής, ο Προεδρος του ΔΣΚ κ. Κοντός χαιρέτησε την εκδήλωση, ενώ ανταλλάχθηκαν ευχές για την γιορτή του Αγίου και τα Χριστούγεννα μεταξύ των παρισταμένων, ευχόμενοι άπαντες και του χρόνου.

 

 

Εις ένδειξη δε ευγνωμοσύνης, ο Προεδρος του ΔΣΚ παρέδωσε εθιμοτυπικά δώρα στον Πρόεδρο της «Χορωδίας Κερκύρας» κ. Τάκη Μεταλληνό, ευχαριστώντας τον για την παρουσία της υπέροχης Χορωδίας στην ετήσια εορτή του Δικηγορικού Συλλόγου. 

Καλές γιορτές και χρόνια πολλά σε όλους!

 

 

ΦΩΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ