Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αυλωνίτης: "Είμαι στο πλευρό όσων αγωνίζονται ενάντια στο φορονομοσχέδιο"

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ
06 Δεκεμβρίου 2023 / 16:39

"Αυτονόητα είμαι στο πλευρό όσων αγωνίζονται ενάντια στο φορονομοσχέδιο που αυξάνει τις ανισότητες, οδηγεί επιστημονικούς κλάδους και επαγγελματίες σε οικονομική αιμορραγία και ανασφάλεια για το εργασιακό μέλλον"

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλ. Αυλωνίτης). Απόδειξη ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι πλήρως αποκομμένη από την κοινωνία είναι η δήλωση του ίδιου του Πρωθυπουργού ότι "ακούει την κοινωνία, χωρίς να υπακούει σε καμία συντεχνία". Κάποιος να πει στον Πρωθυπουργό ότι ΟΛΗ η κοινωνία αυτές τις ημέρες είναι στους δρόμους. Άνθρωποι της εργασίας, της αξιοπρέπειας, του καθημερινού μόχθου. Όχι μια συντεχνία, αλλά όλη η μεσαία τάξη της χώρας μας.

Όλοι διαμαρτύρονται για τη φορο-καταιγίδα που ετοίμασε τούτη η κυβέρνηση: οι δικηγόροι, οι ιδιοκτήτες ταξί, οι μικροί και μεσαίοι επαγγελματίες. Τους ακούει κανείς;

Διαμαρτύρονται γιατί δεν φτάνει η ακραία ακρίβεια, η στεγαστική κρίση και η αύξηση στις τιμές καυσίμων και ενέργειας, έχουν να αντιπαλέψουν και τις εμμονές μιας κυβέρνησης, που αδυνατώντας να πατάξει τη φοροδιαφυγή, επιμένει να θεωρεί φοροφυγάδες συλλήβδην όλους τους επαγγελματίες, τους επιστήμονες και αυτοαπασχολούμενους. Αλλά ποιος να τους ακούσει;

Αυτονόητα είμαι στο πλευρό όσων αγωνίζονται ενάντια στο φορονομοσχέδιο που αυξάνει τις ανισότητες, οδηγεί επιστημονικούς κλάδους και επαγγελματίες σε οικονομική αιμορραγία και ανασφάλεια για το εργασιακό μέλλον.

Στο πλευρό των δικηγόρων, των ιδιοκτητών ταξί, των αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων, των μικρών και μεσαίων επαγγελματιών. Σταθερά μαζί με όσους αγωνίζονται για να πάρει ανάσα η πραγματική οικονομία του τόπου μας.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ