Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδήλωση - συζήτηση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Παλαιστίνη
10 Nov 2023 / 19:53

Σάββατο 11/11/23 στις 18.30 στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας - Θα μιλήσει ο Νασίμ Αλάτρας, Παλαιστίνιος αγωνιστής, δημοσιογράφος, συγγραφέας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο 11/11/23 στις 18.30 θα διεξαχθεί στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας μια εκδήλωση-συζήτηση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό. Θα μιλήσει ο Νασίμ Αλάτρας, Παλαιστίνιος αγωνιστής, δημοσιογράφος, συγγραφέας.

Η Κερκυραϊκή Επιτροπή Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό σας καλεί σε μια συζήτηση - εκδήλωση αλληλεγγύης και καταγγελίας του εγκλήματος:

«Το παλαιστινιακό ζήτημα αναδεικνύεται ξανά ως ένα μεγάλο ζήτημα της εποχής μας. Ο δίκαιος και ηρωικός απελευθερωτικός αγώνας ενός λαού απέναντι στην ανείπωτη ισραηλινή βαρβαρότητα και θηριωδία, η φρίκη και ο αποτροπιασμός για το φόρο αίματος που πληρώνουν χιλιάδες παιδιά, γυναίκες και άντρες της Παλαιστίνης, τα κύματα οργής και αλληλεγγύης από τους λαούς που εκδηλώνονται με μαζικότατες διαδηλώσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, παρά τις διώξεις και τις φασιστικές απαγορεύσεις στην «πολιτισμένη» δύση, υπογραμμίζουν ένα έγκλημα που συντελείται εδώ και 75 χρόνια σε βάρος των 5,5 εκατομμυρίων Παλαιστινίων που ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης, ταπείνωσης και θανάτου, φυλακισμένοι στη Λωρίδα της Γάζας και στους ελεγχόμενους θύλακες στη Δυτική όχθη του Ιορδάνη. 

Ένα έγκλημα που συντελείται με τις πλάτες του μεγάλου αφεντικού του Ισραήλ, των ΗΠΑ, που φύτεψαν αυτό το κράτος ως μαντρόσκυλό τους στην περιοχή.

Η Κερκυραϊκή Επιτροπή Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό σας καλεί σε μια συζήτηση - εκδήλωση αλληλεγγύης και καταγγελίας του εγκλήματος».