Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ελπίδες του Σωματείου Διασκέδασης Παλιάς Πόλης από τους εκλεγμένους αυτοδιοικητικούς

Σωματείο Εστίασης Διασκέδασης Παλιάς Πόλης
24 Οκτωβρίου 2023 / 09:44

«Η νέα αυτοδιοικητική θητεία, ελπίζουμε να σημάνει μια νέα περίοδο δημιουργίας και ανάπτυξης για την Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά μας, με σεβασμό προς τους πολίτες»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συγχαίρει τις νέες αυτοδιοικητικές Αρχές το Σωματείο Εστίασης Διασκέδασης Παλιάς Πόλης, εκφράζοντας παράλληλα τις ελπίδες του για επίλυση των προβλημάτων της Κέρκυρας:

Στην ανακοίνωσή του, το Σωματείο αναφέρει:

Με την ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Π.Ε. Κέρκυρα θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς όλους τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες για την εκλογή ή την επανεκλογή τους.

Η νέα αυτοδιοικητική θητεία, ελπίζουμε όπως όλοι οι συμπολίτες μας, να σημάνει μια νέα περίοδο δημιουργίας και ανάπτυξης για την Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά μας, με σεβασμό προς τους πολίτες.

Θα βρεθούμε συμπαραστάτες και αρωγοί σε κάθε τέτοια προσπάθεια, αλλά ταυτόχρονα θα είμαστε "παρόντες", όπως καθορίζει ο θεσμικός μας ρόλος, προκειμένου να συνεργαστούμε, να αναδείξουμε και να παλέψουμε για την επίλυση των προβλημάτων της Κέρκυρας.

Στην ακόλουθη περίοδο, θα επιδιώξουμε συναντήσεις με όλους τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες προκειμένου να θέσουμε τα θεμέλια για εποικοδομητικές συνεργασίες, για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Εκ του Σωματείου

Σωματείο Επαγγελματιών Διασκέδασης & Εστίασης Παλαιάς Πόλης Κέρκυρας
Παλαιά Πόλη Κέρκυρας, 49100 ΤΚ