Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κράτσα: Είμαστε αισιόδοξοι για την τελική νίκη

ΠΕΡΙΦΕΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΡΣ
09 Οκτωβρίου 2023 / 00:13

Η δήλωση της απερχόμενης Περιφερειάρχου με το βλέμμα στραμμένο στις επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή 15 Οκτωβρίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. "Είμαστε αισιόδοξοι για την τελική νίκη" δήλωσε η Ρόδη Κράτσα από το κέντρο Τύπου της πρώην νομαρχίας σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα για τις περιφερειακές εκλογές, καθώς η διεκδίκηση για την Περιφέρεια οδηγείται σε δεύτερες κάλπες με τον Γ. Τρεπεκλή. 

Συνοδευόμενη από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της έφθασε καταχειροκροτούμενη  στην πρώην νομαρχία λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, μετά τη διαμόρφωση του τοπίου για την Περιφέρεια, όπου βάσει των αποτελεσμάτων η διεκδίκηση της Περιφέρειας θα έχει και επαναληπτικό γύρο την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας σε όλα τα νησιά μας, που μας εμπιστεύτηκαν ακόμη μια φορά να συνεχίσουμε το έργο μας στην Περιφέρεια και να γυρίσουμε τη σελίδα απέναντι στις παθογένειες που μας έχον κρατήσει πίσω. Υποσχόμαστε ότι θα πορευθόύμε μέχρι την τελική νίκη με καθαρά λόγια, καθαρές διαδικασίες και ακεραιότητα. Μόνο έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε το μέλλον των κοινωνιών μας. Είμαστε αισιόδοξοι για την τελική νίκη και θα συνεχίσουμε την επικοινωνίας με τους συμπολίτες μας, αναδεικνύοντας το έργο μας καιτις βάσεις που θέσαμε για το αύριο των νησιών μας, τις αρχές και τις αξίες μας που  αποτελούν τα ξεχωρισά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας", δήλωσε η κ. Κράτσα.

Ερωτηθείσα για το χαμηλό ποσοστό στην Κέρκυρα, τόνισε ότι τα ποσοστά θα τα αναλύσουν και θα απαντήσουν.

 

ΦΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ