Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο δικηγόρος Αργύρης Κουλούρης υποψήφιος με τη Μερόπη Υδραίου

Αργύρης Κουλούρης
22 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:56

«Για μένα δεν υπάρχουν διλήμματα. Η Μερόπη Υδραίου είναι η Δήμαρχος που χρειάζεται η Κέρκυρα. Ο τόπος μας δεν μπορεί να γυρίσει πίσω»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο δικηγόρος Ανάργυρος (Αργύρης) Κουλούρης θα είναι υποψήφιος με τη Μερόπη Υδραίου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ενεργός πολίτης και άνθρωπος του αθλητισμού ο Αργύρης Κουλούρης με διακρίσεις αλλά και αγάπη  στο άθλημα της ιστιοπλοΐας, αποφάσισε να διεκδικήσει την στήριξη και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του και να δώσει όλες του τις δυνάμεις για τον τόπο που ζει αυτός και η οικογένειά του.

«Για μένα δεν υπάρχουν διλήμματα. Η Μερόπη Υδραίου είναι η Δήμαρχος που χρειάζεται η Κέρκυρα. Ο τόπος μας δεν μπορεί να γυρίσει πίσω.

Στη νέα πενταετία δεν πρέπει να τεθούν σε κίνδυνο έργα συνολικού ύψους 36 εκατομμυρίων ευρώ που έχουν ενταχθεί σε ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα.

Χρειαζόμαστε μια Δήμαρχο που έχει κύρος, φωνή και πρόσβαση εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις, εκεί που κρίνεται η τύχη έργων που διεκδικούμε για τον τόπο μας.

Και αυτή είναι μόνο η Μερόπη» αναφέρει ο Αργύρης Κουλούρης.

Η Μερόπη Υδραίου, τονίζει: «Έχουμε το πιο δυνατό ψηφοδέλτιο με ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους.

Με ανθρώπους που έρχονται στο Δήμο μόνο για να προσφέρουν, για να δώσουν και όχι για να πάρουν.

Η Κέρκυρα του 2028 είναι η Κέρκυρα του μέλλοντος, θέλει νέους ανθρώπους με σύγχρονη οπτική και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον».

ΦΩΤΟ@ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ