Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Λαμπερά εγκαίνια για το πρώτο πρότυπο κέντρο μαιευτικής φροντίδας & baby spa στην Κέρκυρα που ακούει στο όνομα...Baby Bond!

#babybond
18 Σεπτεμβρίου 2023 / 13:25
ΕΛΕΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Το πρώτο πρότυπο κέντρο μαιευτικής φροντίδας και baby spa στο νησί της Κέρκυρας άνοιξε και επίσημα για να καλωσορίσει μικρούς & μεγάλους στις πρωτότυπες του εγκαταστάσεις!

Με μεγάλη λαμπρότητα και πλήθος κόσμου άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του το απόγευμα της 17ης Σεπτεμβρίου το πρώτο πρότυπο κέντρο μαιευτικής φροντίδας και baby spa στο νησί της Κέρκυρας που ακούει στο όνομα... Baby Bond!

Ένας όνομα που ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία του συνολικού χώρου αφού ως στόχο έχει την προώθηση του δεσμού της οικογένειας με το μωρό τους. To Baby Bond και η Ρούλα Μαντζουρογιάννη άνοιξε καλωσορίζουν και επίσημα μικρούς & μεγάλους στις νέες πρωτότυπες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Τρίκλινο.

Πλήθος κόσμου από τον επιχειρηματικό, πολιτικό αλλά και ιατρικό κόσμο της Κέρκυρας παρεβρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα εγκαινια της νέας αυτής υπερσύγχρονης μονάδας. Ακολούθησε ο αγιασμός, ξενάγηση στο χώρο καθώς επίσης και μια ενημερωτική ομιλια από την μαία και ιδρύτρια του νέου αυτού χώρου Ρούλα Μαντζουρογιάννη.

Μετά την ενημερωτική εκδήλωση ακολούθησε catering και πάρτι προς τους καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Σε ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον, με πολλή αγάπη για τα παιδιά και αίσθημα ευθύνης, το Baby Bond επικεντρώνεται στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μαιευτικής φροντίδας & ευεξίας με σεβασμό στα παιδιά και τους γονείς.

Δείτε περισσότερα για το νέο πρότυπο κέντρο μαιευτικής φροντίδας & ευεξίας Baby Bond πατώντας εδώ

Διεύθυνση – Επαρχιακή οδός Κέρκυρας, Πέλεκα -Τρίκλινο

Google Maps

Facebook

Instagram

ΕΛΕΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Η Ελεάννα Βασιλάκη γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στο νησί της Κέρκυρας. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας το 2015 με ειδικότητα στην Ευρωπαϊκή Ιστορία και στην πορεία ολοκλήρωσε την πτυχιακή της εργασία στο ίδιο ίδρυμα με τίτλο «Η επιρροές της ιταλικής κουζίνας στην Επτανησιακή» με βαθμολογία 9/10. Είναι πιστοποιημένη με άριστη γνώση της αγγλικής και της γερμανικής γλώσσας.