Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Baby Bond Corfu: Το πρώτο πρότυπο κέντρο μαιευτικής φροντίδας & baby spa στο νησί!

#Babybondcorfu
11 Αυγούστου 2023 / 12:35
ΕΛΕΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Πρόκειται για το πρώτο πρότυπο κέντρο μαιευτικής φροντίδας και ευεξίας στο νησί της Κέρκυρας που δημιουργήθηκε με σκοπό να προωθήσει το δεσμό της οικογένειας με το μωρό τους.

Χαλάρωση, οικογενειακή ευεξία και πάνω απ’ όλα υπευθυνότητα και φροντίδα αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία της φιλοσοφίας του πρώτου ζεστού πολυχώρου της Κέρκυρας στην περιοχή του Τρίκλινου και που ακούει στο όνομα… Baby Bond.

Ένας υπερσύγχρονος και μετά από πολύ μελέτη άρτια εξοπλισμένος χώρος ο οποίος είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στη μέλλουσα μαμά και το μωράκι της και τον αναπόσπαστο δεσμό τους!

Πρόκειται για το πρώτο πρότυπο κέντρο μαιευτικής φροντίδας και ευεξίας στο νησί της Κέρκυρας αλλά και στην Ελλάδα, το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό να προωθήσει το δεσμό της οικογένειας με το μωρό τους.

Η ιδέα πίσω από την πρωτότυπη αυτή δημιουργία πηγάζει από την εμπνεύστρια και δημιουργό του, μαία Ρούλα Μαντζουρογιάννη, η οποία διαθέτει πολυετή εμπειρία στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα επιστρέφοντας στην Ελλάδα αναγνώρισε την ανάγκη δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου χώρου μαιευτικής φροντίδας και ευεξίας στο νησί της Κέρκυρας.

Πρόκειται για έναν άρτια διαμορφωμένο χώρο ενημέρωσης, προετοιμασίας, και υποστήριξης σε ότι αφορά την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τον θηλασμό και τη λοχεία, συνδυάζοντας υπηρεσίες που σχετίζονται με τη βρεφική υδροθεραπεία/baby spa και την οικογενειακή ευεξία προσφέροντας έτσι μόνον θετική αύρα τόσο για την μαμά όσο και για το ίδιο το μωρό από την πρώιμη κιόλας διάρκεια του τοκετού. 

Το πρότυπο κέντρο μαιευτικής φροντίδας και ευεξίας Baby Bond προσφέρει στις μέλλουσες μανούλεςμαθήματα προετοιμασίας τοκετού και γονεικότητας, υποστηρικτική μητρικού θηλασμού, βρεφική υδροθεραπεία/ Baby Spa, βρεφικό μασάζ, μαθήματα βρεφικού μασάζ, μαθήματα hypnobirthing, yoga εγκυμοσύνης αλλά και κατ’οικον επισκέψεις λοχείας. Όλα τα παραπάνω τελούνται κατόπιν ραντεβού. 

Μέσα από τα social media μπορείτε να ενημερώνεστε ανά διαστήματα για διάφορα εκπαιδευτικά – ενημερωτικά events που διοργανώνονται ομιλίες, όπως σεμινάρια, εκδηλώσεις και δραστηριότητες που απευθύνονται σε οικογένειες αλλά και σε επαγγελματίες του κλάδου της υγείας

To Baby Bond είναι ένας χώρος προσβάσιμος όλο τον χρόνο και παρέχει τις μαιευτικές υπηρεσίες καθώς και το Baby Spa που είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα για τους γονείς με το μωρό τους. 

 

Η υδροθεραπεία βοηθάει τα μωράκια να χαλαρώσουν και έχει πολλά οφέλη για την υγεία τους καθώς ενδυναμώνει το μυοσκελετικό και βελτιώνει το καρδιαγγειακό σύστημα. Σημαντικό εξίσου το γεγονός πως η παραπάνω θεραπεία βοηθάει τα μωράκια να ανακουφιστούν από κολικούς ενώ παράλληλα βελτιώνεται και η ποιότητα του ύπνου τους.

 

Σε ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον, με πολλή αγάπη για τα παιδιά και αίσθημα ευθύνης, το Baby Bond επικεντρώνεται στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μαιευτικής φροντίδας & ευεξίας με σεβασμό στα παιδιά και τους γονείς.

 

Στο Baby Bond θα βρείτε επίσης προϊόντα βρεφικής περιποίησης, εξοπλισμό θηλασμού ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης νοσοκομειακού θηλάστρου. 

Σας αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος… Εάν επιθυμείτε να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα πρωτότυπο δώρο το Baby Bond προσφέρει δωροκάρτες για κάθε είδους μαιευτική ή θεραπεία ευεξίας για εσάς τη φίλη ή και το μωρό σας για κάθε είδους περίσταση.

Για τη φίλη σας που περιμένει το μωράκι της

Για τη φίλη σας που μόλις γέννησε

Για μια βάπτιση όπου αναρωτιέστε τι δώρο να κάνετε

Για γενέθλια, γιορτές και όλες τις περιστάσεις

 

Κλείστε και εσείς εγκαίρως το ραντεβού σας και ενημερωθείτε για τα οφέλη & όλες τις υπηρεσίες του Baby Bond Corfu καλώντας στο 26610 22070 !

Διεύθυνση – Επαρχιακή οδός Κέρκυρας, Πέλεκα -Τρίκλινο

Google Maps

Facebook

Instagram

ΕΛΕΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Η Ελεάννα Βασιλάκη γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στο νησί της Κέρκυρας. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας το 2015 με ειδικότητα στην Ευρωπαϊκή Ιστορία και στην πορεία ολοκλήρωσε την πτυχιακή της εργασία στο ίδιο ίδρυμα με τίτλο «Η επιρροές της ιταλικής κουζίνας στην Επτανησιακή» με βαθμολογία 9/10. Είναι πιστοποιημένη με άριστη γνώση της αγγλικής και της γερμανικής γλώσσας.