Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ο 45χρονος δράστης του εγκλήματος στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

Έγκλημα
05 Σεπτεμβρίου 2023 / 13:16
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Μεταφέρεται σήμερα στο Τμήμα Μεταγωγών στην Αθήνα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην ψυχιατρική πτέρυγα του Φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρεται σήμερα ο 45χρονος ψυχασθενής που διέπραξε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την 63χρονη, επίσης νοσηλευόμενη στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κέρκυρας. 

Έως σήμερα ο 45χρονος κρατείτο σε ειδικό κελί της Αστυνομίας στο Νοσοκομείο, ενώ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της "Ε", σήμερα μετακινήθηκε στο Τμήμα Μεταγωγών στην Αθήνα προκειμένου να προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό.

Υπενθυμίζεται ότι για την ειδεχθή ανθρωποκτονία, ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας έχει διατάξει ΕΔΕ, η οποία αναμένεται να διενεργηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Θα ακολουθήσει ποινική διαδικασία σύμφωνα με το προανακριτικό υλικό που θα συγκεντρωθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.    

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.