Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ακόμα μια παραίτηση γιατρού στην Παθολογική του Νοσοκομείου της Κέρκυρας

Νοσοκομείο Κέρκυρας
04 Σεπτεμβρίου 2023 / 10:30
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Πλέον έχουν απομείνει στη συγκεκριμένη κλινική δυο μόνιμοι γιατροί

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην περαιτέρω αποδυνάμωσή του οδηγείται το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας μετά την παραίτηση ενός γιατρού. Το κενό δημιουργείται στην ήδη υποστελεχωμένη Παθολογική Κλινική, καθώς ο γιατρός που είχε προσληφθεί πριν μερικούς μήνες για να αναλάβει τη θέση του Διευθυντή, υπέβαλε την παραίτησή του.

Το γεγονός επιβεβαιώνει στην "Ε" και η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Μαντώ Εγγλεζοπούλου.

Πλέον έχουν απομείνει στη συγκεκριμένη κλινική δυο μόνιμοι γιατροί. Σημειώνεται ότι τις ανάγκες της Κλινικής συνεπικουρούσαν τον μήνα Αύγουστο και δυο παθολόγοι από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
 

 

 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.