Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη Γκίκα στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

Γκίκας
02 Αυγούστου 2023 / 14:03

ΚΕΡΚΥΡΑ (Στέφανος Γκίκας). Συνάντηση με τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας κα Μαντώ Εγγλεζοπούλου είχε σήμερα ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας, όπου συζητήθηκε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, που αφορούν στη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Ο Βουλευτής έθεσε το ζήτημα της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Νοσοκομείου και ενημερώθηκε πως στην παρούσα φάση, προχωρά η υλοποίηση του σχεδίου, με τη δημοπρασία των πρώτων έξι ακινήτων, για τα οποία υπάρχει ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον. Επιπλέον, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη φροντίδα των κτιρίων που βρίσκονται εντός του κέντρου της Παλαιάς Πόλης.

Σε ότι αφορά στη βελτίωση της λειτουργίας τμημάτων του Νοσοκομείου, γίνονται ενέργειες ώστε  σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να καλυφθούν προσωρινά η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και το Ακτινολογικό Εργαστήριο με αποσπάσεις στρατιωτικών ιατρών, ειδικότητας νεφρολόγου και ακτινολόγου αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι από την αρχή της χρονιάς έχουν προσληφθεί εννέα ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων  και είκοσι τέσσερα άτομα Επικουρικό Νοσηλευτικό προσωπικό.

Σε δήλωσή του ο κ. Γκίκας μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών φιλοξενίας έχει βελτιωθεί αισθητά, όπως άλλωστε επιβεβαιώνουν οι ίδιοι οι ασθενείς και οι συνοδοί, ενώ παρά τα όποια προβλήματα υπήρχαν, έχει επιτευχθεί η εργασιακή ειρήνη και υπάρχει πνεύμα συνεργασίας που επιτρέπει τις αλλαγές προς το καλύτερο».

ΦΩΤΟ@ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ