Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Με αυτούς που θέλουν και μπορούν» - Ο Ανδρέας Μέριανος με τη Μερόπη Υδραίου

Εκλογές 2023
31 Ιουλίου 2023 / 13:26
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Στέλεχος του Λιμενικού Σώματος και απόφοιτος του  ΑΤΕΙ Διοίκησης Οικονομίας  στο τμήμα Λογιστικής, έχει έντονο ενδιαφέρον και αγάπη για τον τόπο του.

ΚΕΡΚΥΡΑ. ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ. Ένας νέος άνθρωπος, ενεργός πολίτης και οικογενειάρχης, γέννημα-θρέμμα της Κέρκυρας, ο Ανδρέας Μέριανος θα είναι υποψήφιος με τη Μερόπη Υδραίου στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Ανδρέας Μέριανος, που συναντήθηκε με τη Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου και συμφώνησαν να προχωρήσουν μαζί στο μέλλον, είναι ένας δραστήριος και δημιουργικός πολίτης.

Στέλεχος του Λιμενικού Σώματος και απόφοιτος του ΑΤΕΙ Διοίκησης Οικονομίας στο τμήμα Λογιστικής, έχει έντονο ενδιαφέρον και αγάπη για τον τόπο του.

"Στις 8 Οκτωβρίου δεν ψηφίζουμε για κυβέρνηση, ψηφίζουμε για τον τόπο μας. Επιλέγουμε αυτούς που θέλουν και μπορούν. Μπορούμε να αλλάξουμε πολλά, μπορούμε να κάνουμε πολλά για τον τόπο μας και να βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών και την εικόνα της Κέρκυρας.

Αυτό το πιστεύω απόλυτα, έχω μεγάλη όρεξη και διάθεση να γίνω και εγώ μέρος αυτής της αλλαγής. Η Μερόπη Υδραίου έχει έργο αλλά είναι και η μόνη που έχει σχέδιο για την Κέρκυρα του 2028.Στην Κέρκυρα του 2028 δεν μπορούμε να πάμε με τα πρόσωπα και τις αντιλήψεις του χθες. Χρειαζόμαστε μια Δήμαρχο που ξέρει να ανοίγει τις πόρτες, να διεκδικεί και να κερδίζει για την Κέρκυρα.» δήλωσε ο κ. Μέριανος.

Η Μερόπη Υδραίου αναφερόμενη στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Μέριανου αναφέρει:

«Η παράταξη μας γίνεται πιο δυνατή, ανανεώνεται με νέα και φρέσκα πρόσωπα, έχει τη δύναμη της εμπειρίας, του έργου αλλά και του σχεδίου για την επόμενη μέρα.

Η Κέρκυρα του 2028 είναι το όνειρο που θέλουμε να μοιραστούμε με όλους, απευθυνόμαστε σε όλους τους δημότες. Σε αυτούς που θέλουν και μπορούν".

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.