Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Τρίτη 01/08 τελικά η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Κέρκυρας

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
31 Ιουλίου 2023 / 13:41

Η χρήση της Ιονίου Βουλής, που προτάθηκε από Δημοτική Παράταξη της Αντιπολιτεύσεως, δεν μπορεί να καταστεί δυνατή εξαιτίας αντικειμενικών τεχνικών δυσκολιών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αύριο Τρίτη, 1 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Κέρκυρας στην αίθουσα συνεδριάσεων "Ευαγόρας Παλληκαρίδης" στο Μον Ρεπό, λόγω της επιβολής του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας που είναι σε ισχύ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Μεταλληνού η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στις 7.30 μ.μ. με τα ίδια θέματα στην ημερήσια διάταξη. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του:  

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ' αριθμ. πρωτ. οικ. 65276/210 Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας κ. Κωνσταντίνου Ζορμπά, επιβάλλεται το μέτρο της Απαγόρευσης διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων τη Δευτέρα 31/07/2023 και από ώρα 08:00 έως την ανατολή της επόμενης ημέρας, στις περιοχές:

(α) Κεδροδάσος Ίσσου (Αμμοθίνες Κορισσίων), Δάσος Αγίου Ματθαίου, Αρκουδίλας και Περιοχή Θεοφύλακτος της Τοπικής Κοινότητας Παυλιάνας Δήμου Νότιας Κέρκυρας.
(β) Μον Ρεπό, Νήσος Λαζαρέτο, Νήσος Βίδος, Νήσος Ποντικονήσι, Κομπίτσι, Άγιοι Δέκα, Σταυρός και περιοχή Άγιος Παντελεήμων της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Γαρούνα Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων.
(γ) Πόρτο Τιμόνι Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.
(δ) Ερημίτη, Νήσοι Παναγία, Άγιος Νικόλαος και Αντίπαξοι Δήμου Παξών.

Κατόπιν των ανωτέρω και μετά από διερεύνηση χρήσης άλλου δημοτικού χώρου στην έδρα του Δήμου μας, σας γνωρίζουμε ότι η Συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου (21η) δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα (Δευτέρα, 31.7.2023), αλλά αύριο (Τρίτη, 1.8.2023) στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με την ίδια ημερήσια διάταξη θεμάτων.

Σε περίπτωση συνέχισης του εν λόγω απαγορευτικού μέτρου, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την πρώτη ημέρα άρσης των απαγορευτικών μέτρων, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με την ίδια ημερήσια διάταξη θεμάτων.

Η χρήση της Ιονίου Βουλής, που προτάθηκε από Δημοτική Παράταξη της Αντιπολιτεύσεως, δεν μπορεί να καταστεί δυνατή εξαιτίας αντικειμενικών τεχνικών δυσκολιών (έλλειψη κλιματισμού, δυσκολία στη σύνδεση με διαδίκτυο κ.λ.π.).

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημήτριος Γ. Μεταλληνός

 

 

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ