Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τι συζήτησε η Μερόπη Υδραίου με τον Νίκο Παπαθανάση

Νίκος Παπαθανάσης
21 Ιουλίου 2023 / 16:51
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Συνάντηση της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας με τον Αν. Υπουργό Οικονομικών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ζητήματα αιχμής για τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων έθεσε η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου στον  Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Νίκο Παπαθανάση, σε συνάντηση που είχε μαζί του σήμερα στο Μαράσλειο μέγαρο, παρουσία του Γ.Γ. Δημ. Επενδύσεων και Εταιρικού Συμφώνου για ΕΣΠΑ Δημήτριου Σκάλκου, του Διοικητή της Ειδικής υπηρεσίας Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης του Υπ. Οικονομικών Νικόλαου Μαντζούφα, του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Ταμείου περιφερειακής Ανάπτυξης και Ταμείου Συνοχής Γεώργιου Ζερβού και του Βουλευτή Κέρκυρας της Ν.Δ. Στέφανου Γκίκα.

Η Δήμαρχος ενημέρωσε για τα τρέχοντα θέματα αρμοδιότητας του Υπ. Οικονομικών που απασχολούν τον κεντρικό Δήμο, στα οποία περιλαμβάνονται η παραχώρηση του παραλιακού μετώπου, η ενίσχυση των ΔΕΥΑ μαζί με το αίτημα ισχύς ειδικού τιμολογίου λόγω ενεργειακού κόστους.

Επίσης συζήτηση έγινε για τα νέα ΣΔΙΤ με το ενδιαφέρον του Δήμου να επικεντρώνεται στην ανέγερση νέων σχολικών κέντρων καθώς και χώρων πολιτισμού ενώ η Δήμαρχος έθεσε για μια ακόμη φορά το αίτημα του Δήμου για τον καθορισμό τέλους πολιτισμού-τουρισμού το οποίο θα λειτουργεί ανταποδοτικά για τον τόπο μας.

ΦΩΤΟ@ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.