Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αυτόφωρα σε νυχτερινά μαγαζιά στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο

Αυτόφωρα
20 Ιουλίου 2023 / 11:17
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες (19.07.2023) έως και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20.07.2023), από  Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας και Ζακύνθου, τρία άτομα, κατά περίπτωση, για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα.

Συγκεκριμένα, στην πόλη της Κέρκυρας, συνελήφθη αλλοδαπός υπεύθυνος καταστήματος, για διατάραξη κοινής ησυχίας και στην περιοχή του Κάβου Νότιας Κέρκυρας, Έλληνας υπεύθυνος καταστήματος, για παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής και διατάραξη της κοινής ησυχίας.

Σε άλλη περίπτωση, στο Λαγανά Ζακύνθου, συνελήφθη Έλληνας υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.