Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προκήρυξη 36 θέσεων γιατρών και ψυχολόγων στην Ελληνική Αστυνομία

Προκήρυξη θέσεων
06 Ιουλίου 2023 / 14:05
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

θα προσληφθούν ως Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων, με το βαθμό του Υπαστυνόμου Α΄ οι Ιατροί και με το βαθμό του Υπαστυνόμου Β΄ οι Ψυχολόγοι

ΑΘΗΝΑ. Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πλήρωση τριάντα έξι (36) οργανικών θέσεων Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων του τομέα Υγειονομικού στην Ελληνικής Αστυνομία με σκοπό την συμπλήρωση των θέσεων που δεν καλύφθηκαν από την υπ’ αριθ. 6000/2/6694-νη’ από 20-11-2021 προκήρυξη.

Πιο συγκεκριμένα, προκηρύχθηκαν 23 θέσεις Ιατρών, 9 με ειδικότητα Παθολόγου, 13 με ειδικότητα Ψυχιάτρου και 1 με ειδικότητα Πνευμονολόγου, καθώς και 13 θέσεις Ψυχολόγων.

Οι επιτυχόντες ιδιώτες του διαγωνισμού, που θα καλύψουν τις προκηρυσσόμενες θέσεις, θα προσληφθούν ως Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, με το βαθμό του Υπαστυνόμου Α' οι Ιατροί και με το βαθμό του Υπαστυνόμου Β' οι Ψυχολόγοι.

Σημειώνεται ότι, η παρούσα προκήρυξη δεν αποκλείει τη δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό του ένστολου και πολιτικού προσωπικού που υπηρετούν ήδη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και κατέχουν τα απαραίτητα προσόντα.

Περισσότερες πληροφορίες για την προκήρυξη μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.