Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δ. Σ. της AHEPA ΚΕΡΚΥΡΑΣ στην Ιόνιο Βουλή

AHEPA ΚΕΡΚΥΡΑΣ
04 Ιουλίου 2023 / 18:24
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Αποτελείται από τους:Γεώργιο Σαλαμπάση Πρόεδρο, Αντώνιο Προβατά Αντιπρόεδρο, Μάριο Κούστα Γραμματέα, Λουκά Βαρουξή Ταμία, Δημήτριο Απέργη Μέλος

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου 2023, στην Ιόνιο Βουλή Κέρκυρας, όπου παρευρέθηκαν ο Κυβερνήτης Ελλάδος Κος Κωνσταντίνος Βαρσάμης, ο νέος Αντικυβερνήτης Κος Νικόλαος Δημητρόπουλος και τα μέλη του τμήματος.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο αποτελείται από τους: κ. Γεώργιο Σαλαμπάση Πρόεδρο, κ. Αντώνιο Προβατά Αντιπρόεδρο, κ. Μάριο Κούστα Γραμματέα, κ. Λουκά Βαρουξή Ταμία, κ. Δημήτριο Απέργη Μέλος, αναλαμβάνει την αποστολή να ενισχύσει τον δεσμό των μελών της AHEPA και να υπηρετήσει τις αξίες και τους στόχους της οργάνωσης.

Ο πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Γεώργιος Σαλαμπάσης, αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο, Ιωάννη Κοντοστάνο και τα μέλη του Δ.Σ., ανέφερε πως αποτελεί τιμή και δέσμευση για τον ίδιο να υπηρετήσει την AHEPA, και υπογράμμισε τη σημασία της συνέχισης του έργου που ξεκίνησε από τους προκατόχους του.

Η AHEPA ιδρύθηκε πριν από πολλά χρόνια, με σκοπό να προωθήσει την εκπαίδευση, τη φιλανθρωπία, την πολιτιστική κληρονομιά και την κοινωνική δικαιοσύνη. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνει να διασφαλίσει την συνέχιση αυτής της αποστολής και να ενισχύσει την παρουσία και την επίδραση της AHEPA τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο προσκαλεί τα μέλη της AHEPA HJ-34 CORCYRA, τους φίλους και τους συνεργάτες να στηρίξουν το έργο του για την ενίσχυση της κοινότητας και την προώθηση των ιδανικών που αυτή εκπροσωπεί.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.