Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδήλωση με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων» στον ΟΛΚΕ

ΟΛΚΕ
16 Ιουνίου 2023 / 20:20
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Η πρώτη θεματική ενότητα αφορούσε την αναπτυξιακή στρατηγική των Ιονίων Νήσων και τις προσδοκίες από την ΕΕ, ενώ η δεύτερη την προστασία του ευρωπαϊκού παράκτιου και θαλάσσιου περιβάλλοντος

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανοικτή εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης με τους πολίτες με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων», πραγματοποιήθηκε χθες στον ΟΛΚΕ από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Εurope Direct Ιονίων. 

Η πρώτη θεματική ενότητα αφορούσε την αναπτυξιακή στρατηγική των Ιονίων Νήσων και τις προσδοκίες από την ΕΕ, ενώ η δεύτερη την προστασία του ευρωπαϊκού παράκτιου και θαλάσσιου περιβάλλοντος.

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.