Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος βάζει ο Σπύρος Πουλής στη συμπόρευση με την Υδραίου

Σπύρος Πουλής
23 Μαΐου 2023 / 18:42

Ανεξαρτητοποίηση και παραίτηση από την Αντιδημαρχία πριν "χρονίσει"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αποχωρεί από την ομάδα της Μερόπης Υδραίου ο Σπύρος Πουλής, ο οποίος είχε προσχωρήσει στη δημοτική παράταξη τον περασμένο Αύγουστο, παίρνοντας παράλληλα καθήκοντα Αντιδημάρχου Δημόσιας Υγείας. Στη επιστολή παραίτησης αναφέρει ότι η παράταξή του θα κατέλθει ως αυτόνομη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη.

Η επιστολή

Μέσω της παρούσας επιστολής θέλω να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να παραιτηθώ από τη θέση του Αντιδημάρχου, υπεύθυνου για θέματα Προστασίας και Δημόσιας Υγείας καθώς και από όλες τις αρμοδιότητες που αυτό συνεπάγεται. 

Ο λόγος της παραίτησής μου είναι ότι η παράταξή μας αποφάσισε να κατεβεί αυτόνομη στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές. Μετά από ώριμη σκέψη, η απόφασή μου αυτή είναι αμετάκλητη και για ευνόητους λόγους θέλω η παράιτησή μου να γίνει άμεσα αποδεκτή. 

Τελειώνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, εσάς προσωπικά, όλους τους υπηρεσιακούς συνεργάτες μου στον Δήμο και να ευχηθώ καλή τύχη στο έργο σας, να κάνετε την Κέρκυρα καλύτερη πόλη.
 
Με εκτίμηση Σπυρίδων Πουλής