Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Μεταγραφή» του Σπύρου Πουλή στην παράταξη Υδραίου (video)

Σπύρος Πουλής
19 Αυγούστου 2022 / 11:05

«Ευχόμαστε στον κ. Πουλή καλή επιτυχία στα καθήκοντα που θα αναλάβει, τα οποία και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την προσχώρηση του Σπύρου Πουλή της παράταξης "Κέρκυρα Αλλαγής" στη παράταξη της πλειοψηφίας, ανακοίνωσε σήμερα η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου.

Παράλληλα προανήγγειλε ότι ο στον κ. Πουλή θα ανατεθεί ένα χαρτοφυλάκιο, το οποίο δεν θέλησε ακόμα να ανακοινώσει. Άφησε πάντως να εννοηθεί ότι θα σχετίζεται με την επαγγελματική του ιδιότητα. Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Πουλής είναι εργαζόμενος του ΕΚΑΒ, έχοντας μάλιστα διατελέσει και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων. 



Σε σχετική συνέντευξη Τύπου, η Μερόπη Υδραίου ανέφερε «Αποφασίσαμε αυτήν τη σύμπραξη και αυτήν τη συστράτευση πάνω σε κοινές αρχές και αξίες και κυρίως με γνώμονα τη χρηστή διαχείριση, τη βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής των πολιτών και των επισκεπτών μας, αλλά και την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν για πολλά χρόνια στον Δήμο μας και πάνω απ' όλα την εξυπηρέτηση των πολιτών.



Χαιρόμαστε που η ομάδα αυτή μεγαλώνει, γιατί η ομαδική δουλειά, η συνεργασία και η ομόνοια φέρνει και τα θετικά αποτελέσματα. Καλωσορίζουμε τον κ. Πουλή και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καθήκοντα και στο έργο που θα αναλάβει, τα οποία και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Θεωρούμε ότι οι προοπτικές και το μέλλον θα δικαιώσουν τους αγώνες, τους κόπους μας και τις πολύ καλές συνεργασίες».

Ο Σπύρος Πουλής από τη μεριά του ευχαρίστησε τη Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη της και την τιμή που του κάνει. «Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω όλη τη δημοτική ομάδα που στη συνεδρίασή της, όπως πληροφορήθηκα, είχαν όλοι να πουν από ένα καλό λόγο. Αυτό μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω στην πορεία αυτής της θητείας, για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως ανέφερε η Δήμαρχος.

Όπως έχουμε κάνει, σε πολλά κομβικά σημεία που αφορούσαν την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου, είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες, προσπαθούσαμε όλοι μαζί να φέρουμε τον τόπο μπροστά. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στη συνέχεια. Για εμάς τους Χριστιανούς, είναι διακόνημα να υπηρετούμε τον συνάνθρωπο. Σε αυτήν λοιπόν την πρόσκληση εγώ προσωπικά δεν μπορούσα να κλείσω τα αυτιά μου και το μόνο που σκέφτηκα, είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως το κάνω εδώ και τόσα χρόνια απ΄όποιο μετερίζι κι αν πέρασα, να βοηθήσω το συνάνθρωπο και τον τόπο».   

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ