Κυριακή 21.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δράση με τίτλο «Γνώρισε το σώμα σου, επικοινώνησε με τον νου σου»

Μουσείο Ασιατικής Τέχνης
09 Μαΐου 2023 / 09:44
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η δράση απευθύνεται σε μαθητές Α’ Γυμνασίου. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά τμήμα:30 άτομα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων ICOM με θέμα «Μουσεία, Αειφορία και Ποιότητα Ζωής», την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023, διοργανώνει την δράση με τίτλο «Γνώρισε το Σώμα σου, Επικοινώνησε με τον Νου σου», σε συνεργασία με τη Sophie Andree, International Master for Sound Healing και Vibrational Therapist, Scientific Counsellor-Member of the Kerala University, India.

Οι μαθητές θα συμμετάσχουν σε ένα βιωματικό εργαστήρι όπου μέσα από ήχους-δονήσεις-συχνότητες, σωματικές κινήσεις και αναπνευστικές τεχνικές θα ανακαλύψουν νέους τρόπους επικοινωνίας με το σώμα και το πνεύμα τους. Η Sophie Andree θα τους καθοδηγήσει με τη συνοδεία μουσικής από σπάνια μουσικά όργανα-αντίκες (Tibetan Singing Bowls, Tingshas, Bells & Chimes).

Στα πενήντα λεπτά του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τις έννοιες ήχος-δόνηση και συχνότητες ενώ μέσα από τη διάδραση θα αντιληφθούν τη φυσιολογία σώματος και νου. Στο τέλος της δράσης θα ακολουθήσει ένας εποικοδομητικός διάλογος.
Η δράση απευθύνεται σε μαθητές Α’ Γυμνασίου. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά τμήμα: 30 άτομα.
Ώρες: 9:30π.μ. και 11:30π.μ. // Διάρκεια: 50 Λεπτά

Για πληροφορίες: 26610 30443 // εσωτ.12, Μιχάλης Τριβυζάς, Χριστίνα Πανέρα -Αρχαιολόγοι, Παναγιώτα Βασιλειάδου-Μουσειοπαιδαγωγός.

Για τη συμμετοχή στο εργαστήριο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

E-mail επικοινωνίας για κρατήσεις [email protected]


ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.