Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υποψήφιος βουλευτής με την «Πλεύση Ελευθερίας» ο Αντώνης Γεωργόπουλος

Αντώνης Γεωργόπουλος
12 Απριλίου 2023 / 10:53

Το ψηφοδέλτιο στην Κέρκυρα συμπληρώνει και η Αρετούσα Ζερβού

ΚΕΡΚΥΡΑ. Υποψήφιος βουλευτής στην Κέρκυρα με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου «Πλεύση Ελευθερίας» θα είναι ο γνωστός γιατρός Αντώνης Γεωργόπουλος, στις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο κ. Γεωργόπουλος αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε από την Πρόεδρο του κόμματος, ενώ το ψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας» στην Κέρκυρα θα συμπληρώνεται και από την Αρετούσα - Αρετή Ζερβού (οικιακά), έτερη υποψήφια.


ΦΩΤΟ@ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Μιλώντας στην «Ε» για την υποψηφιότητά του ο κ. Γεωργόπουλος τόνισε: «Όντας άνθρωπος πολιτικοποιημένος και όχι κομματοποιημένος που ασχολείται με τα κοινά, αποφάσισα να συμμετέχω κι εγώ στις εθνικές εκλογές. Οι σκεπτόμενοι πολιτικοί άνθρωποι είμαστε σε απόγνωση και πρέπει να αντιδράσουμε σε μια διαρκή φθίνουσα διαδικασία για όλη την κοινωνία».

Η ενασχόληση εξάλλου του κ. Γεωργόπουλου με τα κοινά είναι ευρέως γνωστή. Το 2014 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Κέρκυρας με το συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα οι ψήφοι που συγκέντρωσε του εξασφάλισαν την πρωτιά. Ενώ και κατά το παρελθόν στις νομαρχιακές εκλογές που συμμετείχε με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ήλθε και πάλι πρώτος σε ψήφους αλλά δεν εκλέχθηκε τελικά, καθώς η παράταξη συγκέντρωσε μικρό ποσοστό και έμεινε εκτός νομαρχιακού συμβουλίου.

Επιπλέον, το 1997 διετέλεσε Αντιπρόεδρος στην κοινότητα Καναλίων.

Αυτή τη φορά ο κ.Γεωργόπουλος κατέρχεται ως υποψήφιος βουλευτής. Με την Ζωή Κωνσταντοπούλου γνωρίστηκαν το 2018 στην Αθήνα. Μάλιστα η Πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» αναμένεται να επισκεφθεί την Κέρκυρα μετά το Πάσχα.

Ο κ. Γεωργόπουλος είναι συνταξιούχος γιατρός του ΕΣΥ και ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Κέρκυρας. Μεταξύ άλλων έχει διατελέσει πρόεδρος της ΕΓΕΣΥΚ, υπήρξε εκπρόσωπος των γιατρών στα ΔΣ τόσο του Νοσοκομείου Κέρκυρας όσο και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, ενώ έχει υπάρξει μέλος στην Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας.  Η προσφορά του μάλιστα στο Νοσοκομείο Κέρκυρας ως αιματολόγος αναγνωρίζεται απ ’όλους. 



ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ