Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Grecotel Academy: Επιμόρφωση για υψηλού επιπέδου τουριστικές υπηρεσίες

Grecotel
06 Απριλίου 2023 / 15:12

Mε στόχο την εξέλιξη και τη συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων του τουρισμού

ΚΕΡΚΥΡΑ (GRECOTEL). 100 στελέχη της Grecotel από τα ξενοδοχεία της Κέρκυρας, συμμετείχαν στο Grecotel Academy που διοργανώθηκε και πάλι φέτος από τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα της χώρας με στόχο την εξέλιξη και τη συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων του τουρισμού.

Πιστή στις αρχές της για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, η Grecotel συνεχίζει τις προσπάθειες επιμόρφωσης του προσωπικού της. Οι εργαζόμενοι των ξενοδοχείων της εταιρίας θα έχουν την ευκαιρία να εξελίξουν στο αντικείμενό τους χάρη στις γνώσεις που αποκόμισαν από εξειδικευμένους εκπαιδευτές.

Ειδικοί συνεργάτες του BCA College από την Αθήνα βρέθηκαν στα ξενοδοχεία Corfu Imperial, LUXME Costa Botanica, Eva Palace και LUXME Daphnila Bay Dassia, όπου μέσα από διαδραστικές ασκήσεις και ειδικά σεμινάρια πραγματοποίησαν την επιμόρφωση των ανθρώπων της Grecotel.

Το Grecotel Academy επαναλειτούργησε δια ζώσης μετά από τα τρία χρόνια της πανδημίας και ο Όμιλος φιλοδοξεί να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη διαδικασία εκπαίδευσης που δίνει παράλληλα την ευκαιρία στους ανθρώπους της εταιρίας να συνδεθούν σαν ομάδα και να αποκτήσουν γνώσεις και εφόδια που είναι απαραίτητα για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου στην Κέρκυρα, Στάθης Σαββίδης, σε δηλώσεις του εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την επαναλειτουργία του Grecotel Academy και τόνισε την σπουδαιότητα της συνεργασίας με ομίλους που μεταφέρουν στους εργαζόμενους γνώση και τα νέα δεδομένα στον ιδιαίτερα αναπτυσσόμενο τομέα του τουρισμού.