Παρασκευή 24.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υπό βροχή η κινητοποίηση για το Νοσοκομείο

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
09 Ιανουαρίου 2023 / 18:48
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και υπό συνεχή βροχή, οι συγκεντρωμένοι ήταν πολλοί και από σχεδόν όλους τους πολιτικούς χώρους.

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Τα μούσκεψε» ο καιρός το απόγευμα που είχε προγραμματιστεί η παγκερκυραϊκή κινητοποίηση για το Νοσοκομείο και τη δημόσια υγεία.

Μετά από μεγάλο διάστημα καλοκαιρίας, η βροχή δήλωσε το "παρών" στη συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Ευγ. Βουλγάρεως. Η κινητοποίηση ωστόσο δεν αναβλήθηκε, οπότε όσοι Κερκυραίοι προσήλθαν, παρέμειναν κάτω από υπόστεγα ή ομπρέλες. Ανάμεσά τους βρέθηκαν εκπρόσωποι των γιατρών και εργαζομένων στο Νοσοκομείο, μέλη των εννέα δημοτικών παρατάξεων που στηρίζουν την κινητοποίηση, των κομμάτων, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της τοπικής ΝΔ Κέρκυρας.  

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και υπό συνεχή βροχή, οι συγκεντρωμένοι ήταν πολλοί και από σχεδόν όλους τους πολιτικούς χώρους.Οι γιατροί Μπούκας και Πολύζος καθώς και η νοσηλεύτρια Ντ. Ιωάννου του συλλόγου των εργαζομένων στο νοσοκομείο, μίλησαν στους συγκεντρωμένους, επισημαίνοντας την ανάγκη της υπεράσπισης της λειτουργίας του ιδρύματος που υποφέρει από την υποστελέχωση και την αποδυνάμωση του.


ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.