Τρίτη 25.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έξι δημοτικές παρατάξεις απαιτούν την απομάκρυνση του Διοικητή του Νοσοκομείου Κέρκυρας

Ανακοίνωση
03 Ιανουαρίου 2023 / 18:38

Η Κυβέρνηση συνεχίζει να «σφυρίζει κλέφτικα» και να συνηγορεί στην οριστική διάλυση του Γ.Ν.Κ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανακοίνωση εξέδωσαν έξι Δημοτικές παρατάξεις της Κέρκυρας με αφορμή την πρόσφατη παραίτηση του ιατρού κ. Πέτρου Αγρίτη με την οποία κατηγορούν ευθέως την διοίκηση αλλά και την κυβέρνηση για προσπάθεια, ουσιαστικά, διάλυσης του Νοσοκομείου. Συγκεκριμένα αναφέρουν:

Οι τελευταίες εξελίξεις με τις νέες παραιτήσεις Ιατρών (15 το τελευταίο εξάμηνο) και την εκδικητική και συνδικαλιστική δίωξη, με τη μη ανανέωση της σύμβασης Ιατρού ειδικότητας ψυχιατρικής μέλους του Δ.Σ. της ΕΓΕΣΥΚ και πρώην Προέδρου της, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η Κυβέρνηση συνεχίζει να «σφυρίζει κλέφτικα» και να συνηγορεί στην οριστική διάλυση του Γ.Ν.Κ. παρά τις οχλήσεις και κινητοποιήσεις από σωματεία και Δημοτικές Παρατάξεις.

Είμαστε ένα νησί με 100.000 κατοίκους, που απέχουμε 2 ώρες από την ηπειρωτική Ελλάδα και αυτή η υποστελέχωση του μοναδικού Νοσοκομείου μας μπορεί να αποβεί μοιραία για τους κατοίκους του!

Ως Δημοτικές Παρατάξεις απαιτούμε την άμεση απομάκρυνση του κ. Ρουμπάτη από την Διοίκηση του Νοσοκομείου και την αντικατάσταση του από στέλεχος κοινής αποδοχής, καθώς ο συγκεκριμένος διοικητής επανειλημμένες φορές αποδείχθηκε ανάξιος της θέσης του, μιας θέσης υψίστης σημασίας που αφορά τη διασφάλιση της υγείας όλων των Κερκυραίων, ενώ ταυτόχρονα απαιτεί συναίνεση, διάλογο, διοικητικές ικανότητες και όχι μια στείρα εκδικητική και καθαρά κομματική πρακτική που ακολουθεί ο κ. Ρουμπάτης, σαν να είναι ο γραμματέας της ΝΟΔΕ!

Οι Παρατάξεις:

ΕΚΚΙΝΗΣΗ – Αριστερό Δημοκρατικό Μέτωπο για την Κέρκυρα

ΚΕΡΚΥΡΑ 180Ο

ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΨΗΛΑ

ΔΗΜΟ.ΣΥ.Ν. (Δημοκρατική Συνεργασία για το Νότο)

ΤΡΑΒΕΡΣΟ ΑΝΑΠΟΔΟ –ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΟΡΙΑ