Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδήλωση νεοφώτιστων στον Ι.Ν. Ιάσονος και Σωσιπάτρου

Εκδήλωση νεοφώτιστων
11 Δεκεμβρίου 2022 / 11:49
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Την εκδήλωση θα ανοίξουν τα παιδιά της Παιδικής Χορωδίας Κέρκυρας της μαέστρου Χριστίνας Καλλιαρίδου, που θα πουν τα κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εκδήλωση νεοφώτιστων διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Ιάσονος και Σωσιπάτρου την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου από τις 9:00 έως τις 12:00 το μεσημέρι. Ο ιερέας του ναού, Σπυρίδων Γαρνέλης, προσκαλεί  όλα τα παιδιά που βαπτίστηκαν στον ναό (και όχι μόνο), να περάσουν όμορφες στιγμές εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων! Θα τελεστεί Όρθρος και Θεία λειτουργία και στο τέλος, θα υπάρξουν εκπλήξεις!
Την εκδήλωση θα ανοίξουν τα παιδιά της παιδικής χορωδίας Κέρκυρας της μαέστρου Χριστίνας Καλλιαρίδου, που θα πουν τα κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδος.
Οι γονείς μπορούν λίγες μέρες πριν, να φέρουν κάποια παιχνίδια ώστε να μοιραστούν σε όλα τα παιδιά!
«Φυσικά πρώτοι εμείς θα έχουμε αναλάβει για αυτό αλλά ποτέ δεν είναι αρκετά! Επίσης τα παιδιά να έχουν μαζί τους και μια μπάλα χριστουγεννιάτικη για να στολίσουν το δέντρο» όπως τονίζει ο π. Σπυρίδωνας.  Μουσική, τραγούδια, χορός  για τους μικρούς μας φίλους!
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.