Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανοικτό για το κοινό το Radar των Αγίων Δέκα

Radar Open Day
03 Nov 2022 / 11:30
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως τις 14:00. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, to Radar Open Day, θα μεταφερθεί για την επόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για 3η χρονιά, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, διοργανώνει το RADAR Open Day, την ανοιχτή ημέρα επίσκεψης στις εγκαταστάσεις του RADAR Αγίων Δέκα, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Ύστερα από 2 χρόνια αναγκαστικής αδράνειας λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, επαναλαμβάνεται η πετυχημένη εκδήλωση γνωριμίας με το κερκυραϊκό κοινό.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, εκτός από το να θαυμάσουν τη μοναδική θέα από το υψόμετρο των 600 μέτρων, να δουν και να ενημερωθούν για τα συστήματα που λειτουργούν εκεί και γενικότερα για την ασφάλεια των πτήσεων.

Μέλη του συλλόγου, θα ξεναγήσουν τους επισκέπτες στις εγκαταστάσεις και θα τους εξηγήσουν τη λειτουργία του RADAR, των ηλεκτρονικών Συστημάτων Επικοινωνιών και Επιτήρησης, που χρησιμοποιούνται για την ασφάλεια των πτήσεων στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, αλλά και ευρύτερα στον Ελληνικό εναέριο χώρο.

Το Radar Open Day στους Αγίους Δέκα, οργανώνεται επ’ ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Hμέρας Ηλεκτρονικού Ασφάλειας Εναέριας Κυκλοφορίας.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, to Radar Open Day, θα μεταφερθεί για την επόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.