Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβλήθηκε η Επιτροπή Διαβούλευσης για το ωράριο μουσικής

Επιτροπή Διαβούλευσης
26 Ιουλίου 2022 / 19:41

Λόγω έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση θα γίνει την Τετάρτη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης για το ωράριο μουσικής στην Παλιά Πόλη, λόγω έλλειψης απαρτίας. Συγκεκριμένα στην αίθουσα στου δημοτικού συμβουλίου στο Μον Ρεπό παρουσιάστηκαν μόνον ο πρόεδρος Δημήτρης Μεταλληνός και ο επικεφαλής της παράταξης "Η Κέρκυρα Ψηλά" Σπύρος Νεράντζης. 

'Οπως είχε δημοσιεύσει η "Ε", η συνεδρίαση αναμενόταν να αναβληθεί, λόγω του μεγάλου αριθμού των παρόντων μελών που απαιτούνταν για την πραγματοποίησή της. Συγκεκριμένα από τα 69 μέλη, απαιτούνταν 37 παρουσίες, οπότε με αυτό το σκεπτικό το προεδρείο προγραμμάτισε αμέσως μετά, στις 8:30, την Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την ενημέρωση του Σώματος για τη ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ. 

Η νέα συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης θα γίνει την Τετάρτη, την ίδια ώρα και σύμφωνα με τον κανονισμό μπορεί πλέον να πραγματοποιηθεί με όσα μέλη είναι παρόντα. 

Εκκρεμεί πάντως ακόμα το αίτημα του Συλλόγου Μονίμων Κατοίκων Παλιάς Πόλης για ακύρωση της συνεδρίασης, καθώς όπως έχουν αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή τους, η πρόσκληση ήταν παράτυπη και χωρίς ορθές και πλήρεις εισηγήσεις. 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ