Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωρεά Γιάννη Γκούση στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΣΗΣ
05 Μαρτίου 2022 / 21:59

ΛΕΥΚΙΜΜΗ. Ο νέος επιχειρηματίας υλοποίησε όσα είχε δηλώσει τον Αύγουστο, μετά επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης. Είπε «θα το φτιάξω μέχρι ναρθεί η Περιφέρεια». Έξι μήνες μετά ανακοινώθηκε το Σάββατο, η πρόθεσή του να παρέμβει.

Το γεγονός δημοσιοποίησε με ανακοίνωσή του ο βουλευτής, Στ. Γκίκας.

«Επιθυμώ να συγχαρώ τον κ. Γιάννη Γκούση, έναν νέο επιχειρηματία, για την σημαντική απόφασή του να προχωρήσει στην πρόταση δωρεάς «υλικών και εργασιών που περιλαμβάνουν εσωτερικούς και εξωτερικούς αναχρωματισμούς του Κέντρου Υγείας Λευκίμμης καθώς και εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο», η οποία ξεπερνά τις 80.000 Ευρώ και έγινε αποδεκτή από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη.

Τον περασμένο Αύγουστο ο δωρητής έγραφε στον λογαριασμό του στο φ/β: 

«Επισκέφθηκα σήμερα το πρωί το κέντρο υγείας Λευκίμμης όπου ενημερώθηκα και είδα με τα ίδια μου τα μάτια τις συνθήκες διαβίωσης των ιατρών στους χώρους του κέντρου υγείας όπου πραγματικά παραπαίει. Παρόλο που ενημερώθηκα από την διευθύντρια του κέντρου υγείας κ . Δήμητρα Κιπένη και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παιδείας υγείας και κοινωνικής πολιτικής καθώς και επιμελητή Α ΕΣΥ κ. Σαγιά Γεώργιο ότι αναμένεται να τρέξει εργολαβία, μέσω της περιφέρειας για την επισκευή του άμεσα εγώ αναλαμβάνω εξ' ολοκλήρου (δωρεάν) τον ευπρεπισμό των χώρων διαβίωσης μέχρι να υλοποιηθεί το ολοκληρωμένο έργο της περιφέρειας που ελπίζουμε να γίνει πράξη...»