Τρίτη 01.04.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άλλα 27 νέα κρούσματα σε μαθητές της Κέρκυρας

μαθητές
09 Δεκεμβρίου 2021 / 11:59
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ιός της πανδημίας εξακολουθεί να «χτυπά» τις σχολικές μονάδες.

Σύμφωνα με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων βρέθηκαν θετικοί στον covid 19, συνολικά 27 μαθητές και δυο εκπαιδευτικοί.

Ειδικότερα 11 κρούσματα σημειώθηκαν σε μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και σε δυο εκπαιδευτικούς, ενώ στα γυμνάσια και στα λύκεια βεβαιώθηκαν με κορονοϊό 16 μαθητές.

Η εκπαιδευτική διαδικασία διεξάγεται κανονικά στα τμήματα που διαπιστώθηκαν κρούσματα. Από την αρχή πάντως της εβδομάδας βρέθηκαν θετικοί στο ιό ακόμη 73 μαθητές.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας & Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Έχει απασχοληθεί σε περιοδικές εκδόσεις και επί σειρά ετών εργάστηκε ως συντάκτρια στον "Αγγελιοφόρο", τη μεγαλύτερη εφημερίδα της Β.Έλλαδας.Έχει διδάξει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας, ενώ έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Από το 2021 απασχολείται στην εφημερίδα "Καθημερινή Ενημέρωση". Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ από το 2007.