Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο πήρε ο Δ. Μεταλληνός. Νοσηλευόταν στην ΜΕΛ

ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ
13 Αυγούστου 2021 / 14:50

Ο κ.Μεταλληνός βρίσκεται πλέον στην οικία του και αναρρώνει.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας πήρε χθες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων  Δ.Μεταλληνός ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του ιδρύματος, όπου είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό.

Ο κ.Μεταλληνός βρίσκεται πλέον στην οικία του και αναρρώνει. Για την περιπέτεια της υγείας του ενημέρωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστώντας το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου για την φροντίδα και την στήριξη στο διάστημα της παραμονής του.

Ειδικότερα ανέφερε:

Αγαπητοί φίλοι και συνταξιδευτές. Χθες επέστρεψα στο σπίτι μετά από πνευμονία, που με ανάγκασε να νοσηλευθώ για 13 ημέρες στη Μ.Ε.Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Κερκύρας. Μαζί με τους έξι συνολικά συνασθενείς του 4κλινου θαλάμου μας, γνωρίσαμε παρήγορες φωνές και γεμάτες αγάπη και αυταπάρνηση καρδιές, αλλά όχι τα πρόσωπα των "αγγέλων", που μας περιέβαλλαν. Για το λόγο αυτό εκφράζουμε στο ευλογημένο πρόσωπο του υπέροχου Διευθυντή της Μ.Ε.Λ. ιατρού, μα πάνω απ' όλα ΑΝΘΡΩΠΟΥ κ. Ηλία Παπανικολάου την εγκάρδια ευγνωμοσύνη και τον βαθύτατο σεβασμό για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν ιατροί, νοσηλευτές, τεχνικοί και διοικητικοί σ' αυτόν τον "αόρατο πόλεμο". Ευχαριστώ όλους τους επώνυμους και ανώνυμους συμπολίτες μας, που όλο αυτό το διάστημα επικοινωνούσαμε με γραπτά μηνύματα, αφού ακόμη δεν έχουμε ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις μας. Ευχαριστώ τον Μέγα και παντοτινό Προστάτη μας Άγιο Σπυρίδωνα, που κατευθύνει τα πάντα εν σοφία, ενώ κατ' άνθρωπον είμαι ευγνώμων στις συνεχείς προσευχές και στήριξη του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Πατέρα Νεκταρίου, αλλά και το αμέριστο και διακριτικό ενδιαφέρον της αδελφής μου και Δημάρχου μας Μερόπης Υδραίου. Ευλογημένο 15Αύγουστο σε όλους μας και η Παναγία Μητέρα του Κόσμου, να μας σκεπάζει.