Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιώργου Δρυ από τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία, Κέρκυρας

Γιώργος Δρυς
04 Ιουνίου 2021 / 17:08

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας, με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκε την απώλεια

του Κερκυραίου Βουλευτή και Υπουργού Οικονομικών  Γιώργου Δρυ, φίλου και υποστηρικτή των αγώνων και των προβλημάτων του Συλλόγου μας και του Κέντρου Διημέρευσης και  Ημερήσιας Φροντίδας «ΜΕΛΙΣΣΑ» , που γι’ αυτήν την υποστήριξή του τον έχει βραβεύσει σε εκδήλωση του Συλλόγου.

Ο Σύλλογός μας σε κάθε αίτημά του έβρισκε θερμή και θετική ανταπόκριση συμβάλλοντας σε δύο κορυφαίες διεκδικήσεις του,  στην απόκτηση του κτιρίου όπου στεγάζεται το ΚΔΗΦ «ΜΕΛΙΣΣΑ» για την μείωση των δαπανών του,  η τακτική επιχορήγηση του Συλλόγου μέσω της Νομαρχίας Κέρκυρας και η κορυφαία απόφασή του μέσω αιτήματος του Συλλόγου μας και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, όπου στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του και συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης, ο Πρόεδρος της ΠΟΣΓΚΑμεΑ κ. Αριστείδης Πανανός και ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Ζουμπουλίδης, εντάχθηκαν τα αναπηρικά επιδόματα στο πρόγραμμα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ)  2007-2012.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας σε έκτακτη συνεδρίασή του εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια  στην οικογένειά του και αποφάσισε ομόφωνα την κατάθεση στεφάνου, και την συμμετοχή του ΔΣ στην κηδεία του.
        
Ο Πρόεδρος, Ζουμπουλίδης Σπυρίδων, η Γραμματέας, Κοντού Μαρία