Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας: Μετωπική Μουζακίτη - Τσερεμή

Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας
12 Οκτωβρίου 2016 / 12:56

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δυο είναι τελικώς οι συνδυασμοί που διεκδικούν την ψήφο των εμπόρων στις αρχαιρεσίες του συλλόγου, την επόμενη Τετάρτη 19 Οκτωβρίου. Οι διαπραγματεύσεις για την συγκρότηση ενιαίου και ανανεωμένου ψηφοδελτίου δεν ευοδώθηκαν κι έτσι οι μονομάχοι θα είναι δύο, όπως αποτυπώθηκαν ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής το μεσημέρι της Δευτέρας.

Πρόκειται για τον συνδυασμό με επικεφαλής τον απερχόμενο πρόεδρο Κ. Μουζακίτη και την επωνυμία Ενωμένο Ψηφοδέλτιο για το κερκυραϊκό εμπόριο και την επιχειρηματικότητα και 'κείνον της Νέας Πορείας, που κατέθεσε στην Εφορευτική, ο Γ. Τσερεμής.
Μάλιστα ο Κ. Μουζακίτης, μιλώντας στο enimerosi.com επιβεβαιώνοντας έτσι τις αρχικές πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν την περασμένη Παρασκευή, δηλώνει ότι εξαπατήθηκαν! Πήγαν το μεσημέρι της Δευτέρας πρόθυμοι να συμβάλουν στην συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου χωρίς τη συμμετοχή των παλιών μελών της διοίκησης του συλλόγου και βρέθηκαν έκπληκτοι απέναντι στο έτοιμο ψηφοδέλτιο της άλλης πλευράς. Τότε αποφάσισαν και συγκρότησαν συνδυασμό ώστε να πάρουν μέρος στις προσεχείς εκλογές.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επαγγελματιών (ΟΕΒΚ), Κ. Κιτσάκης, που κατεβαίνει υποψήφιος για την Ελεγκτική Επιτροπή με το άλλο ψηφοδέλτιο, συνομολόγησε στο enimerosi.com ότι οι διαπραγματεύσεις για την συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου ναυάγησαν και γι' αυτό έγινε το ψηφοδέλτιο της Νέας Πορείας, που κατατέθηκε μόλις 15΄ πριν τη λήξη της προθεσμίας που είχε ανακοινώσει η Εφορευτική Επιτροπή (σ.σ. 13:00, Δευτέρα 10.10.2016). Πρόσθεσε μάλιστα ότι το ψηφοδέλτιο Μουζακίτη κατατέθηκε εκπρόθεσμα και ότι αυτός είναι λόγος υποβολής ένστασης. Σύμφωνα πάντως με το πρακτικό της Εφορευτικής (σ.σ. Ελ. Λιντοβόης, Ευστρ. Ταγκατίδης και Χρ. Μητσιάλης) αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει δεκτή η συμμετοχή του κατά 14΄αργοπορημένου ψηφοδελτίου, για την προστασία της συνοχής του εμπορικού κόσμου του νησιού.
 
Συνδυασμός Ενωμένο ψηφοδέλτιο για το κερκυραϊκό εμπόριο και την επιχειρηματικότητα
 
Για το Δ.σ.: 1. Αλέγρης Ιωάννης του Προκοπίου, 2. κολοβού Σοφία του Γεωργίου, 3. Κρεμόνας Άρης του Γεωργίου, 4. Λαβράνος Χρήστος του Ευαγγέλου, 5. Λώλης Ηλίας του Ευαγγέλου, 6. Μισφούτ Δημήτρης του Σπυρίδωνος, 7. Μουζακίτης Κων/νος του Βασιλείου, 8. Παπαδόπουλος Θεοδόσης του Ιωάννη
9. Σκιαδόπουλος Σπύρος του Θεοφάνη, 10. Σκιαδόπουλος Σπύρος του Νικολάου, 11. Σοφιανός Στυλιανός του Αλεξάνδρου, 12. Τορνάρος Αντώνης του Αγησίλαου-Πέτρου, 13 Φρεν Άγγελος του Κων/νου.
Για αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία Ι.Ο.Ε.Ε. : 1. Αβραμίδης Κων/νος του Χαραλάμπους, 2. Ανδριώτης Παύλος του Σπυρίδωνος, 3. Βασιλάκης Κων/νος του Ιωάννη, 4. Γαρνέλης Ιωάννης του Αντωνίου, 5. Κολοβού Σοφία του Γεωργίου, 6. Κουλούρης Γεώργιος του Μενελάου, 7. Κρεμόνας Άρης του Γεωργίου, 8. Λώλης Ηλίας του Ευαγγέλου, 9. Μάζης Γεώργιος του Κων/νου, 10. Μάνεσης Αριστοτέλης του Κων/νου, 11. Μισφούτ Δημήτρης του Σπυρίδωνος, 12. Μαουζακίτη Ελένη του Βασιλείου, 13. Μουζακίτης Κων/νος του Βασιλείου, 14. Σελλά Αθηνά του Σπυρίδωνος, 15. Σιμάτης Σπύρος του Σταματίου, 16. Σκέμπρης Θεοφάνης του Ανδρέα, 17. Σκιαδόπουλος Σπύρος του Θεοφάνη, 18. Σκιαδόπουλος Σπύρος του Νικολάου, 19. Σούλη Θεοδώρα του Παναγιώτη, 20. Σοφιανός Στυλιανός του Αλεξάνδρου, 21. Τορνάρος Αντώνης του Αγησίλαου-Πέτρου, 22. Φρεν Άγγελος του Κων/νου, 23. Φωτιάδης Αναστάσιος του Νικολάου.
Για Ελεγκτική Επιτροπή: 1. Κοντός Παντελής του Σπυρίδωνος και 2. Πανάρετος Ιωάννης του Ανδρέα
 
Συνδυασμός «Νέα Πορεία»
 
Για το Δ.Σ.: 1. Δημουλάς Ανδρέας του Νικολάου, 2. Δημουλής Στέφανος του Ερωτόκριτου, 3. Ζαμπακόλας Νικόλαος του Μιχαήλ, 4. Ζούλας Άγγελος του Γεωργίου, 5. Ζωχιός Κων/νος του Ανδρέα, 6. Καλούδης Γεώργιος του Οδυσσέα, 7. Κατσαρός Κων/νος του Σπυρίδωνος, 8. Λιντοβόης Νικόλαος του Ελευθερίου, 9. Λιτσαρδόπουλος Αλέξανδρος του Χριστοφόρου, 10. Παπαναστασίου Αναστάσιος του Δημητρίου, 11. Πένιτας Βλάσσης του Σπυρίδωνος, 12. Προβατάς Γεώργιος του Ιωάννη, 13. Τριανταφύλλου Σπύρος του Χριστοφόρου, 14. Τσερεμής Γεώργιος του Κων/νου, 15. Τσιτσές Παναγιώτης του Πέτρου
Για αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία Ι.Ο.Ε.Ε.: 1. Δημουλάς Ανδρέας του Νικολάου, 2. Ζαμπακόλας Γεώργιος του Μιχαήλ, 3. Ζαμπακόλας Νικόλαος του Μιχαήλ, 4. Ζούλας Άγγελος του Γεωργίου, 5. Ζωχιός Κων/νος του Ανδρέα, 6. Λιντοβόης Νικόλαος του Ελευθερίου, 7. Παπαναστασίου Αναστάσιος του Δημητρίου, 8. Παυλογιάννης Χρήστος του Κων/νου, 9. Προβατάς Γεώργιος του Ιωάννη, 10. Τόμπρος Ανδρέας του Λέανδρου, 11. Τριανταφύλλου Σπύρος του Χριστοφόρου.
Για την Ελεγκτική Επιτροπή: 1. Καραγιαννίδης Κοσμάς του Χαραλάμπους, 2. Κιτσάκης Κων/νος του Παύλου, 3. Μούτσος Χριστόδουλος του Αρσένη, 4. Οβάλε Αλεξάνδρα του Ιωσήφ, 5. Σάκκος Αντώνης του Μενελάου.