Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

400 «πακέτα αγάπης» από τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

Τρόφιμα
29 Απριλίου 2021 / 16:18

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τρόφιμα μακράς διάρκειας και νωπό κρέας προσέφερε ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας σε 400 οικογένειες ενόψει των εορτών του Πάσχα

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει ότι μέσα από τις οργανωμένες δομές του καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα τους άπορους συνδημότες μας και να συμβάλει με κάθε τρόπο στην ανακούφισή τους.

«Συνεχίζοντας την έμπρακτη αρωγή και συμπαράσταση σε οικογένειες, άτομα αδύναμα οικονομικά, ευπαθείς ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στη διαχείριση των αναγκών τους  και στα πλαίσια των εορτών του Πάσχα, ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, προσέφερε με απόλυτο σεβασμό κι αξιοπρέπεια  σε 400 περίπου οικογένειες ( αριθμός που συνεχώς αυξάνει)  τρόφιμα μακράς διάρκειας και νωπό κρέας.
Αυτές τις δύσκολες ώρες για τους συνδημότες μας, για όλο τον κόσμο, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τους ευάλωτους συνανθρώπους μας, που η κρίση της πανδημίας τους έφερε πρόσθετα προβλήματα», υπογράμμισέ ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης.
«Σε μία δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας ο συμβολισμός της μεγαλύτερης εορτής της Χριστιανοσύνης, μας διδάσκει- πως όσο σκληρά κι αν δοκιμαζόμαστε- να σταθούμε με αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο, πίστη και αισιοδοξία..
Η  σκέψη μας είναι πάνω απ’ όλα στον δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας, στον κάθε συνάνθρωπό μας, που δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ».