Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έως 18/4 η υποβολή προτάσεων των δημοτών για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας

διαβούλευση
31 Μαρτίου 2021 / 12:09

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για το περιεχόμενο από την ιστοσελίδα του δήμου και στη συνέχεια να υποβάλλει προτάσεις

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γραφείο Δήμου). Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων θέτει σε δημόσια διαβούλευση από 29/3/2021 έως 18/4/2021 το κείμενο του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Επιχειρησιακού Προγράμματός του για την περίοδο 2020-2023.   

Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός έχει εγκριθεί με την 3-19/17-02-2021 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου. Το Κείμενο αφορά στην Α΄ Φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος, όπου αναλύεται η στόχευση της δημοτικής αρχής, οι κατευθύνσεις και οι άξονες προτεραιότητας του Σχεδιασμού της.

Όραμα της Δημοτικής Αρχής είναι:


Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων να καταστεί ένας «Πράσινος», «Έξυπνος» & «Ψηφιακός» Δήμος, ένας Δήμος που θα παρέχει βελτιωμένη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους του, με ισχυρή πολιτιστική και τουριστική ταυτότητα, αλληλέγγυος προς τον πολίτη, ένας τόπος βιώσιμης ανάπτυξης, ευημερίας & προόδου της επιχειρηματικότητας.


Η Β΄ φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος, ο Επιχειρησιακός Προγραμματισμός, θα εκπονηθεί  μετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης  και θα περιλάβει  τις δράσεις εξειδίκευσης της στρατηγικής του Δήμου.

Η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας είναι, λοιπόν, ουσιαστική.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει γνώση για το περιεχόμενο του Στρατηγικού Σχεδιασμού από την ιστοσελίδα του δήμου www.corfu.gr και στη συνέχεια να υποβάλλει προτάσεις , με βάση το αναρτημένο ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ εγγράφως ή ηλεκτρονικά.

Η υποβολή των προτάσεων μπορεί να γίνεται:
α) Με κατάθεση στο πρωτόκολλο του  Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, στην Ταχ. Δ/νση :  Λεωφ. Αλεξάνδρας 6α, Κέρκυρα, με την ένδειξη  ¨ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ¨,
β) Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected], το αργότερο μέχρι την Κυριακή 18/04/2021.