Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διορθώνω, δεν είσασταν εσείς, λέει στον Κακαβίτσα το Protagon

protagon
19 Φεβρουαρίου 2021 / 20:33

ΑΘΗΝΑ. Το Protagon αντιλαμβάνεται την ενόχλησή σας, προχωρά στην ικανοποίηση του αιτήματός σας για απάλειψη αναφορών, έστω και έμμεσων, στο πρόσωπό σας και σας επισυνάπτει προσωπικό σημείωμα του συνεργάτη του, κ. Ευθυμάκη.

ΑΘΗΝΑ. Το Protagon αντιλαμβάνεται την ενόχλησή σας, προχωρά στην ικανοποίηση του αιτήματός σας για απάλειψη αναφορών, έστω και έμμεσων, στο πρόσωπό σας και σας επισυνάπτει προσωπικό σημείωμα του συνεργάτη του, κ. Ευθυμάκη, όπου ο συντάκτης του επίμαχου άρθρου σας ζητά συγγνώμη για την αδιασταύρωτη ανάμειξή σας στα περιγραφόμενα.
Για το Protagon Χρήστος Μεμής, Εκδότης- Διευθυντής
 
Κύριε Κακαβίτσα,
πράγματι έχετε δίκιο ότι δεν υπήρξε δική σας δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα του γιατρού στην Κέρκυρα. Δικό μου λάθος, το ομολογώ και σας ζητώ συγγνώμη, η πληροφορία μου δεν 'ηταν ακριβής όσον αφορά στο πρόσωπό σας. Ελπίζω τουλάχιστον να αναγνωρίζετε από το σύνολο του κομματιού μου δεν αποπνέεται κάποια προσπάθεια πολιτικού χρωματισμού της υπόθεσης ή «κάλυψης» κάποιων πιθανών παράνομων ή παράτυπων πράξεων. Τουναντίον προσπάθησα να είμαι ακριβοδίκαιος έναντι όλων, αναφέροντας τα στοιχεία του ρεπορτάζ από κάθε οπτική γωνία. Ούτε αναφερθήκατε εσείς ως κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας, παρεμπιπτόντως (και κατά λάθος όπως αποδεικνύεται) αναφέρθηκε το όνομά σας. 
Δημήτρης Ευθυμάκης