Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κακαβίτσας: Δεν είχα ποτέ καμιά εμπλοκή, ζητώ από το Protagon να ανακαλέσει σε ό, τι με αφορά

protagon
18 Φεβρουαρίου 2021 / 15:53

Αστραπιαία αντέδρασε ο πρ. Διοικητής του νοσοκομείου, Φ. Κακαβίτσας στην αναφορά του συντάκτη του protagon στην επίμαχη υπόθεση, ζητώντας από τον συντάκτη του να ανακαλέσει.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επειδή το ήξερα ότι καποιοι θα προσπαθήσουν να με μπλέξουν στο θέμα, (τους βολεύει πολιτικά άλλωστε), δε πρόκειται να τους χαριστώ.
Ειμαι πραγματικά περίεργος να μάθω την πηγή πληροφόρησης του δημοσιογράφου εξ αθηνών..

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΔΗΛΩΣΗ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Μετ’ επιφυλάξεως δικαιωμάτων
Κακαβίτσα Φοίβου Ευαγγέλου, Ιατρού, κατοίκου Αλεπούς-Κέρκυρας με ΑΦΜ .......
Κατά 
Της ιστοσελίδας Protagon.gr, Αντήνορος 16-18 ΤΚ 116 34 • Αθήνα Μπουσίου 13-15 ΤΚ 152 26 • Αθήνα  όπως νόμιμα εκπροσωπείται
Του Δημήτρη Ευθυμάκη, αρθρογράφου  της ενημερωτικής ιστοσελίδας Protagon.gr

Στο άρθρο σας "Ο γιατρός της Κέρκυρας και οι χρήσιμοι ηλίθιοι Πηγή: Protagon.gr", δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα https://protagon.gr/.../o-giatros-tis-kerkyras-kai-oi..., αναφέρετε ρητά πως "Ο ίδιος το αρνείται, λέει ότι του περίσσεψαν τρία εμβόλια και για να μην χαθούν τα έκανε σε όποιον βρήκε. Ενισχυτικό της θέσης του το γεγονός ότι την καταγγελία την έκανε ο πρόεδρος του νοσοκομείου Κέρκυρας επί Σύριζα. Εναντίον του, το γεγονός ότι αυτοί που «βρήκε» ήταν παράγοντες της πόλης."
Επειδή ήμουν  ο πρόεδρος του νοσοκομείου επί ΣΥΡΙΖΑ και επειδή
1.το θέμα έχει προφανείς πολιτικές και ποινικές προεκτάσεις 
2. το γεγονός της οποιασδήποτε εμπλοκής μου στο ζήτημα είναι ψευδές και 
3. ποτέ δεν έχω κάνει καμία σχετική καταγγελία.
Σας καλώ άμεσα εντός του επομένου 48ωρου να διαγράψετε από το συγκεκριμένο άρθρο κάθε αναφορά στο πρόσωπο μου, ανακαλώντας δημόσια τα γραφόμενα σας περί της εμπλοκής μου στην υπόθεση και να μου κοινοποιήσετε την πηγή της πληροφόρησης σας.

ΑΛΛΩΣ, ΔΗΛΩΝΩ ότι θα προβώ στην άσκηση κάθε προβλεπόμενου ενδίκου βοηθήματος και μέσου, ενώπιον των αρμοδίων πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων, προς υπεράσπιση των εννόμων συμφερόντων μου προς αποκατάσταση της αλήθειας 
Κέρκυρα 18/2/2021
Με τιμή
Φοίβος Ευαγγελος Κακαβίτσας
Γενικός/Οικογενειακός ιατρός
Επίμελητής Α' ΕΣΥ