Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ολονύχτια προσπάθεια των συνεργείων της ΔΕΥΑΚ για την αποκατάσταση της βλάβης

Λεωφόρος Αλεξάνδρας
26 Δεκεμβρίου 2020 / 22:18
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες κάνουν λόγο για ήχο που έμοιαζε με έκρηξη βόμβας.

Όταν βγήκαν στα παράθυρά τους αντίκρισαν πίδακες που έφθαναν το ύψος της οροφής του παρακείμενου Ωδείου. 


video: FB - Τα παράπονά σου στο Δήμαρχο/Στυλιανή Γερασίμου

Πρόκειται γι έναν  εκ των κεντρικών αγωγών υδροδότησης, διαμέτρου περίπου 32 εκ., που κυριολεκτικά ανατινάχτηκε, ακριβώς στη διασταύρωση Λεωφόρου Αλεξάνδρας με Ντίνου Θεοτόκη. Ο συγκεκριμένος είναι ο αγωγός που φέρνει το νερό από το αντλιοστάσιο του λοφίσκου της Ανάληψης, υδροδοτώντας μεγάλο τμήμα της πόλης.

Αμέσως βρέθηκαν εκεί η Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι Χ. Γιώτης και Γ. Σερεμέτης, μπουλντόζα και συνεργείο που καταπιάστηκε με την αντιμετώπιση της βλάβης. 



Η προσπάθεια που γίνεται (ώρα 22:20) είναι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα μέσα στο βράδυ αν είναι δυνατόν, λόγω της πρόβλεψης της μετεωρολογικής υπηρεσίας για βροχές την Κυριακή, που θα δυσκολέψουν αντικειμενικά τα συνεργεία. 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.