Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη διάθεση του Ε.Σ.Υ. και ο Βουλευτής Θεσπρωτίας, Β. Γιόγιακας

Γιόγιακας Βασίλης
24 Nov 2020 / 12:35

Ο Βουλευτής της Ν.Δ. γίνεται ο 5ος, που θέτει εαυτόν εθελοντικά στη διάθεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού, μετά τους Χρ. Κέλλα και Κων/νο Μπλούχο από τη Ν.Δ., τον Π. Πολάκη από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και τον Γ. Λαμπρούλη από το ΚΚΕ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ.  Τη διάθεσή του, εθελοντικά, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ανακοίνωσε ο Βουλευτής Θεσπρωτίας με τη Νέα Δημοκρατία, καρδιολόγος στο επάγγελμα, Βασίλης Γιόγιακας.

«Ανταποκρίνομαι στην πρόσκληση του Υπουργείου Υγείας και τίθεμαι ως καρδιολόγος στη διάθεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και της 6ης Υ. ΠΕ. εθελοντικά και χωρίς αποζημίωση.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τη στήριξη των ασθενών και των επαγγελματιών του Ε.Σ.Υ., που έχουν υπερβάλει εαυτούς. Τώρα, την ώρα της πιο μεγάλης μάχης που δοκιμάζει τις αντοχές τους στα όρια, μάς χρειάζονται περισσότερο παρά ποτε!»
, τόνισε ο Βασίλης Γιόγιακας.



Σημειώνεται ότι στη διάθεση του Ε.Σ.Υ. έχουν, ήδη, τεθεί ακόμα τέσσερις Βουλευτές, οι οποίοι είναι γιατροί. Πρόκειται για τον Χρήστο Κέλλα και τον Κωνσταντίνο Μπλούχο από τη Ν.Δ, τον Γιώργο Λαμπρούλη από το ΚΚΕ και τον Παύλο Πολάκη από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.