Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δύο τριήμερα «λουκέτα» στη Ζάκυνθο - 28 πρόστιμα στην Κέρκυρα για μη χρήση μάσκας

ΕΛ.ΑΣ.
09 Σεπτεμβρίου 2020 / 11:09

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης 9 του μηνός, «έπεσαν» 28 πρόστιμα των 150 € στο νησί των Φαιάκων - Στη Ζάκυνθο επιβλήθηκε τριήμερη αναστολή λειτουργίας και πρόστιμο 10.000 € σε ακόμα δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ).  Δύο «λουκέτα» σε ισάριθμα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Ζάκυνθο επεβλήθησαν από την Ελληνική Αστυνομία, στο διάστημα από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου.

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις στη Ζάκυνθο επιβλήθηκε τριήμερη αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων και διοικητικό πρόστιμο 10.000 €.

Σε ότι αφορά στη χρήση μάσκας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, στο ίδιο χρονικό διάστημα, επιβλήθηκαν 28 πρόστιμα των 150 € έκαστο στην Κέρκυρα και ακόμα 6 στη Ζάκυνθο.

Οι εντατικοί έλεγχοι στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, συνεχίζονται σε καθημερινή βάση.