Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διαμαρτυρία των επαγγελματιών λογιστών την Πέμπτη 18 Ιουνίου

Λογιστές
17 Ιουνίου 2020 / 09:50

Θα βρεθούν στις 11:00 έξω από την Π.Ε. Κέρκυρας και τη Δ.Ο.Υ., με τον Σ.Ε.Λ.ΚΕ. να καλεί σε συμπόρευση με την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας προκειμένου να μη γίνει καμία ηλεκτρονική υποβολή τη συγκεκριμένη μέρα

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ.Ο.Υ. και την Αντιπεριφέρεια Κέρκυρας, στο πλαίσιο της πανελήνιας διαμαρτυρίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.), αποφάσισε το Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Λογιστών Κέρκυρας (Σ.Ε.Λ.ΚΕ.) καλώντας τους λογιστές να συμπορευθούν με την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας για παύση των ηλεκτρονικών υποβολών στις 18 Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Ε.Λ.ΚΕ.:

«Το Δ.Σ. του ΣΕΛΚΕ λαμβάνοντας υπόψη τις διαρκώς επιδεινούμενες εξελίξεις που ταλαιπωρούν τον κλάδο μας, ομόφωνα αποφασίζει:

1. Την συμμετοχή του Σ.Ε.Λ.ΚΕ  στην Πανελλήνια διαμαρτυρία της  Ομοσπονδίας (Π.Ο.Φ.Ε.Ε)  με αποχή του κλάδου από κάθε είδους ηλεκτρονική υποβολή, την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 .

2. Την διοργάνωση εκδήλωσης διαμαρτυρίας προς την Αντιπεριφέρεια και την Δ.Ο.Υ Κέρκυρας.

Καλούμε
Όλους τους συναδέλφους να συμπορευτούν με την απόφαση της Ομοσπονδίας .
ΚΑΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ την 18/06/2020

Καλούμε
τους Λογιστές – Φοροτεχνικούς ανεξάρτητα εργασιακής σχέσης να συμμετάσχουν την Πέμπτη 18/6/2020 και ώρα 11.00 στην εκδήλωση διαμαρτυρία που αποφάσισε το Δ.Σ στην Αντιπερφέρεια και την Δ.Ο.Υ Κέρκυρας.

Συνάδελφοι είναι σημαντική η παρουσία μας και η αντίδραση μας ώστε να γίνει κατανοητή η διαρκής πίεση προς τους Λογιστές χωρίς να υφίστανται ούτε οι όροι ούτε  οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή όσων αναγγέλλονται.

Η παρουσία ΟΛΩΝ ΜΑΣ  είναι απαραίτητη.και θα δείξει τις δυνατότητες μας να διεκδικούμε και να κερδίζουμε.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Κέρκυρα να τηρήσουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα σχετικά με την πανδημία».