Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα τρία θέματα που ζήτησε ο Γ. Καρύδης να συζητηθούν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο

«Κερκυραϊκή Συμμαχία»
07 Ιουνίου 2020 / 16:48

Η παραχώρηση της παραλιακής ζώνης στο Δήμο, η κατασκευή του σχολικού κτιρίου στο Γαστούρι και η λειτουργία της παιδικής χαράς στο Μποσκέτο, απασχολούν την παράταξη «Κερκυραϊκή Συμμαχία»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τρία θέματα ζητά η παράταξη «Κερκυραϊκή Συμμαχία» με επικεφαλής τον Γιώργο Καρύδη να τεθούν στην ημερήσια διάταξη της αμέσως επόμενης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων.

Τα θέματα αυτά είναι τα παρακάτω:

- Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την παραχώρηση της παραλιακής ζώνης της πόλης της Κέρκυρας από το Καφέ-Γυαλί μέχρι και τον Ανεμόμυλο, συμπεριλαμβανομένου και του ΝΑΟΚ, στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

- Ενημέρωση και απαντήσεις από τη δημοτική αρχή, γιατί η κατασκευή του νέου σχολικού κτιρίου στην ΔΚ Γαστουρίου της ΔΕ Αχιλλείων του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων που έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ 2014-2020 προ διετίας και η σχετική χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, πότε προγραμματίζεται η έναρξη της κατασκευής του, πότε προβλέπεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί προς χρήση.

- Γιατί δεν ανοίγει το Μποσκέτο και δεν λειτουργεί η Παιδική Χαρά, που βρίσκεται εκεί, με αποτέλεσμα πολλοί συνδημότες να στερούνται τη χρήση του δημοτικού αυτού χώρου.