Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι «άδειες καρέκλες» στην Γκίλφορδ και η κραυγή αγωνίας της εστίασης (photos)

Εστίαση
05 Μαΐου 2020 / 12:42

Συμβολική δράση από τους καταστηματάρχες στην οδό Γκίλφορδ, η οποία αποτυπώνει την αγωνία και τους προβληματισμούς των επαγγελματιών της εστίασης για την «επόμενη μέρα»

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Με «άδειες καρέκλες» γέμισε η οδός Γκίλφορδ το πρωί της Τρίτης 5 Μαΐου, καθώς οι καταστηματάρχες της εστίασης αποφάσισαν να προβούν σ' αυτή τη συμβολική διαμαρτυρία προκειμένου να εκφράσουν την αγωνία τους για την «επόμενη μέρα» στον κλάδο τους.



Τα αιτήματα των επαγγελματιών της εστίασης εκφράστηκαν με αυτόν τον γλαφυρό τρόπο παίρνοντας τη... θέση τους στις άδειες καρέκλες κατά μεσής της οδού Γκίλφορδ.



Με την ελπίδα όλων, οι καρέκλες αυτές, στο ξεκίνημα της «μετά καραντίνας εποχής», να μείνουν ούτε άδειες, ούτε με τα αιτήματα των επαγγελματιών, αλλά να μπορούν να γεμίσουν από καταναλωτές δίνοντας έτσι την απαραίτητη ώθηση στην τοπική οικονομία. 

Σημειώνεται ότι η εν λόγω δράση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αυριανής (6/5) πανευρωπαϊκής και πανελλήνιας δράσης «άδειες καρέκλες», στην οποία συμμετεχουν 30 σωματεία απ' όλη την Ελλάδα και είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη στις 20:00.






















* Οι φωτογραφίες είναι από το προφίλ του Νίκου Μπουχάγιαρ στο Facebook