Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Άδειες καρέκλες – Empty chairs» και στην Κέρκυρα

Ένωση Εστίασης Κέρκυρας
03 Μαΐου 2020 / 13:55

Διαμαρτυρία των επαγγελματιών της εστίασης την Τετάρτη στις 20:00.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τον πρωτότυτο τρόπο διαμαρτυρίας, που βρήκαν καταστηματάρχες στο Βερολίνο, υιοθετούν οι επαγγελματίες της εστίασης και στην Ελλάδα. Οι Γερμανοί επαγγελματίες, με αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρήθηκαν για το οικονομικό πλήγμα που υφίστανται λόγω καραντίνας ζητώντας ενίσχυση από το κράτος.
Όπως βλέπετε και στη φωτό, εκατοντάδες άδειες καρέκλες τοποθετήθηκαν στην πλατεία μπροστά από την πύλη του Βραδεμβούργου. H διαμαρτυρία του κλάδου εστίασης στο Βερολίνο, φαίνεται να τροφοδότησε παρόμοιες σκέψεις στην χώρα μας που πλήττεται από τις συνέπειες της πανδημίας.

Περισσότεροι από 30 σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εστίασης της χώρας, προγραμματίζουν παρόμοια διαμαρτυρία σε κεντρικά σημεία των πόλεων, με άδειες καρέκλες, μια συμβολή διαμαρτυρία ως μέρος της πανευρωπαϊκής που κάνει ο κλάδος της εστίασης και του τουρισμού (empty chairs – άδειες καρέκλες). Η εκδήλωση – συμβολική διαμαρτυρία προγραμματίζεται για την Τετάρτη 6 Μαΐου στις 8 το βράδυ, ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα.

Διαμαρτυρία και στην Κέρκυρα

H Ένωση Εστίασης Κέρκυρας συμμετέχει στις 06/05/2020 στις 20:00 , ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα με μια πρωτότυπη εκδήλωση - διαμαρτυρία ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης και του τουρισμού EMPTY CHAIRS - ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ
Καλούν όλους τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και τον τουρισμό να ζητήσουν το αυτονόητο: Λύσεις για την επιβίωση του κλάδου με το μήνυμα «Η εστίαση απαιτεί, δεν επαιτεί».
Λεπτομέρειες για τον τόπο διαξαγωγής της διαμαρτυρίας θα αποφασίσει η Ένωση Εστίασης Κέρκυρας, σήμερα.

Πληροφορίες για το πλάνο δράσης θα πάρετε στέλνοντας mail στο [email protected] και απο την σελίδα στο Facebook #menoumeoloimazi
#emptychairs
#coronavirus2020