Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πλύθηκαν οι κάδοι απορριμμάτων από την Υπηρεσία Καθαριότητας (video)

Κάδοι Απορριμμάτων
26 Απριλίου 2020 / 10:30

Βραδινή επιχείρηση, χθες Σάββατο, πλυσίματος των κάδων απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της πόλης, με το ειδικό πλυστικό όχημα της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Βραδινή επιχείρηση εξελίχθηκε, χθες Σάββατο (25/4), στην πόλη της Κέρκυρας από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων.

Συγκεκριμένα, στον δρόμο βγήκε το πλυστικό όχημα της Υπηρεσίας Καθαριότητας, το οποίο έχει τη δυνατότητα να πλένει επί τόπου τους κάδους απορριμμάτων.

Στη χθεσινοβραδινή επιχείρηση έδωσαν το «παρών», τόσο ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιάννης Σερεμέτης, όσο κι εκείνος των Τεχνικών Υπηρεσιών, Νίκος Καλόγερος, ο οποίος μάλιστα, απέδωσε τα εύσημα στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων ποστάροντας το παρακάτω μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:



#Αυτοψία με τον Αντιδημαρχο Καθαριότητας ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΡΕΜΕΤΗ στον καθαρισμό / πλύσιμο καδων! Ύστερα από πολλά χρόνια το συγκεκριμένο Δημοτικό Όχημα στο δρόμο! #Πλύσιμο_κάδων #Μπράβο_στην_Υπηρεσία_Καθαριότητας