Δευτέρα 13.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στολές προστασίας δώρισε ο σύλλογος «Πανδότης» στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

Δωρεά
23 Απριλίου 2020 / 18:51

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών αιμοδοτών και Δοτών Μυελού των Οστών «Πανδότης» πραγματοποιήθηκε, χθες 22 Απριλίου 2020,

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο Ιατρείο Κέρκυρας το οποίο φιλοξενεί όλο αυτό το διάστημα στις εγκαταστάσεις του, το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Πανδότης» Αναστάσιος Νικολούζος, Ιωάννης Μέξας και Κωνσταντίνος Καββαδίας, παρέδωσαν στον Διοικητή του Νοσοκομείου Κέρκυρας Λεωνίδα Ρουμπάτη, 20 στολές προστασίας πολλαπλών χρήσεων για τους Ιατρούς και Νοσηλευτές της Μονάδας Εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου.
Η παράδοση, έγινε παρουσία της προέδρου της Ιατροχειρουργικής Εταιρίας Κέρκυρας  Μαρίας Μανδυλα, του Ιατρού της Αιμοδοσίας Βασιλείου Ανδριώτη, προσωπικού της αιμοδοσίας, αλλά και δύο μαθητών που ήρθαν να μάθουν για την αιμοδοσία, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αναστάσιος Νικολούζος με τη δωρεά αυτή, τα μέλη του Συλλόγου «Πανδότης» θέλουν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες για τις προσπάθειες που ο Διοικητής του Νοσοκομείου, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Ιατροί, το Νοσηλευτικό Προσωπικό αλλά και όλοι οι Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο μας, καταβάλλουν, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας στην πρώτη γραμμή, με όποιες ελλείψεις σε υλικό και υποδομές υπάρχουν, όλο αυτό το διάστημα που ο Κερκυραϊκός λαός - και όχι μόνο, δοκιμάζεται προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον φονικό ιό Covid-19.
Ο Σύλλογος αναφέρει «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, που οι εθελοντές αιμοδότες, μέλη του συλλόγου «Πανδότης»  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, να προσφέρουμε υλικό για το Νοσοκομείο και βοήθησαν σε αυτό. Τους ευχαριστούμε Θερμά και τους ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με Υγεία»