Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βελτιωμένη κατάσταση των Κερκυραίων ασθενών, αρνητικά τα δείγματα

πανεπιστημιακό
15 Απριλίου 2020 / 13:32

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Η εικόνα ως προς την πορεία υγείας των νοσούντων από κορωνοϊο ως και τα νέα ύποπτα κρούσματα στην Ήπειρο μέχρι σήμερα (Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου) το μεσημέρι, σύμφωνα με τα στοιχεία των Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, έχει ως εξής:

Στη Μονάδα Λοιμωδών, αρνητικής πίεσης, νοσηλεύονται τρία διαπιστωμένα θετικά περιστατικά. 
Το πρώτο είναι θετικό περιστατικό από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς παρουσιάζει πολύ ικανοποιητική εξέλιξη. 
Το δεύτερο είναι η σύζυγος του ηλικιωμένου θανόντος από την Κέρκυρα. Η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερά βελτιούμενη. 
Το τρίτο περιστατικό που αφορά νεαρό άντρα από τα Ιωάννινα, ο ασθενής είναι ασυμπτωματικός σε πολύ καλή κατάσταση και πρόκειται να λάβει εξιτήριο κατά την σημερινή ημέρα. 
Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας νοσηλεύεται ένα θετικό περιστατικό.
Πρόκειται για το περιστατικό από τα Ιωάννινα, ο ασθενής είναι διασωληνωμένος και η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει ομαλή εξέλιξη σταθερά βελτιούμενη . 
Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ο ηλικιωμένος από την Άρτα και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. 
Χθες εξετάσθηκαν από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πενήντα ένα (51) νέα δείγματα. Τα οκτώ αφορούσαν το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας και τα υπόλοιπα σαράντα τρία όλα τα Νοσοκομεία της Ηπείρου. Όλα ήταν αρνητικά.