Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καυστική η κίνηση «Κέρκυρα 180» για τη Μερόπη Υδραίου: «L’ état c’est moi»

Μαρία Δρυ
13 Απριλίου 2020 / 11:09

ΚΕΡΚΥΡΑ. Βλέπουμε το νέο «Ο Νόμος είμαι εγώ» αναφέρει χαρακτηριστικά, η παράταξη "Κέρκυρα 180" για τη στάση της Μερόπης Υδραίου την Κυριακή των Βαΐων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Στην κατηγορία ότι οι κριτικές και παρατηρήσεις μας είναι τακτικές “μικροπολιτικής κόντρας” απαντά μόνη της η δήμαρχος τόσο με τις πράξεις της όσο και με την προσωπική επίθεση προς την επικεφαλής της κίνησης μας Μαρία Δρυ.

Φαίνεται ότι οι επί της ουσίας παρατηρήσεις για βελτίωση όχι μόνο δεν ενθαρρύνονται αλλά αντίθετα κατακεραυνώνονται, και, σαν να γυρνάμε την ιστορία πίσω, βλέπουμε το νέο “Ο Νόμος είμαι εγώ” με την ίδια, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δ. Μεταλληνό, να παρακολουθεί παρουσία ΜΜΕ την λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, αγνοώντας αλαζονικά τις ΠΝΠ, ΚΥΑ καθώς τις οδηγίες του ΕΟΔΥ που ισχύουν για το σύνολο των πολιτών.

Μπορεί η ίδια η δήμαρχος να αγνοεί τους ίδιους κανόνες που ζητά από τους δημότες της να ακολουθήσουν; Μπορεί να παρακολουθεί η ίδια κατ’ εξαίρεση μία κεκλεισμένων των θυρών λειτουργία όταν όλοι οι πίστοι, υπακούωντας τις οδηγίες και προστατεύοντας την δημόσια υγεία, απέχουν;

Σε μια ιστορικά κρίσιμη στιγμή, η Δημοτική Αρχή δείχνει κουφή σε κριτικές και παρατηρήσεις και απαξιώνει η ίδια, όχι μόνο τους κόπους των δημοτικών υπαλλήλων και των εθελοντών -που τόσο αγαπά να χρησιμοποιεί σαν επιχείρημα κατά κάθε κριτικής- αλλά και των θυσιών που κάνουν όλοι οι δημότες υπακούοντας στα αυστηρά και δύσκολα μέτρα.
Όσοι πιστοί προσέλθετε.
  
https://www.youtube.com/watch?v=KhbYyjjlMhA&feature=emb_logo